MotoNews.pl
10 [Produkca] Zwrotnice do 126 na łozyskach (180853/0) - PT

[Produkca] Zwrotnice do 126 na łozyskach

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jestem w stanie wykonać zwrotnice na łozyskach igiełkowych. Opory znacznie są zredukowane a trwałość wydłużona idealne do kjs. Za kpl wypiaskowanych przerobionych zwrotnic proponuje ok 180zł + stare na wymiane. Jeśli bedą chetni to robie partie tych zwrotnic. Podpowiem że kiedyś był temat na forum lecz cena była zabójcza.

Tak byl to moj temat i cena niebyla wesola, pozatym tokarz ktory to mial robic forumowiczowui z 126p.iq.pl nawet i tak niechchial tego robic. No i 3 kwestia - na jakich to lozyskach? bo tamte kosztowaly po 100zl/2 szt, wiec jakie sa te twoje?

Ja oczywiscie jestem chetny tak jak bylem chetny na tamte, jak ktos to juz przetestuje i bedzie to dobre, to oczywiscie biore.

no moje łozyska są owiele tańsze mniejwiecej takie coś jak w ciezarowych mercedesach nosnosć 10 000N na sztuke dodatkowo zamiast podkładek też sa łozyska toczne założone.

mysle ze chetny na 1 komplet jak beda dobre to wezme tez drugi komplet

No prosze jest odzew, w planach miałem jeszcze pomalowac je proszkowo na czerwono ale to niestety podwyższy cene.

Za jakiś miesiąc również byłbym chętny

Jakas gwarancja ze to sie nie rozleci ??

Jeżei będzie potwierdzone działanie tych zwrotnic to bede chętny na komplecik. Pozdrawiam i czekam na dalszy ciąg tego tematu.

Ja też był bym chętny.

mysle ze malowac kazdy sobie moze samemu no i duzo wiecej osob kupi jak sie potwirdzi ich trwalosc - moge byc betatesterem

oczywiście że daje gwarancje zresztą i tak sa wykonywane przez firme która gegeneruje takie rzeczy od 30lat. Poprostu koleś jest fanem wyscigów i sie podjął ja opracowałem jak to ma wyglądac dobrałem łozyska i pierwszy kpl już po świetach bedzie gotowy.

szkoda ze dopiero teraz a nie miesiacc temu

również chętny jestem

ruff jesli chcesz to omowic jeszcze z gosciem co na tym jezdzi to dam jakis namiar.

ja bede chetny również, ale pod warunkiem ze faktycznie wytrzymałość będzie dużo dłuższa.

tez zaklepuje

Ja bylbym chetny ale na ewentualna druga serie bo narazie mam drobna dziure w budzecie

a pod stary typ też robisz ?

no i jak tu nie przeklnac wlasnie wczoraj zapłaciłem za zregenerowane zwrotnice na allegro 155 pln ale wałek może jeszcze uda sie to odkręcić?

ja tez klepie ale gdzies dopiero za miesionc bede bral