| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
_Krzysiek_ Opel Omega B Szczecin | 2004-01-13 20:40:03 Witam!
Przeczytałem ostatnio w Newsweeku, że ceny nowych samochodów wzrosną o 10-15% rzekomo z powodu konieczności wyrównania cen w krajach Unii. Za tym chyba pójdzie też cena używanych. Nie widzi mi się to, przecież ceny samochodów np. we Francji i w Niemczech różnia się czasem nawet więcej niż 10%. Myślę, że jest to następny sposób na wyciągniecie kasy od klienta. Moje pytanie brzmi: Czy jakbym chciał sprzedać samochód i kupić nowy czyli używany pzdr. _Krzysiek_ |
K_R_Y_S LOB SYMPATYK Opel Zafira B gdynia | 2004-01-14 08:53:57 tego nikt nie wie,przepisy zmieniaja sie niemal codziennie |
Prowo LOB WETERAN ![]() Kura Indian ze wsi (OPO) | 2004-01-14 09:56:50 Sprzedać lepiej teraz - kupić lepiej potem.
Wg stanu i info na dziś. ----------------- Benzinový 3,6litrový vidlicový šestiválec |
mario26DR Limo Long Vehicle Gdynia | 2004-01-15 00:10:49 Ja rowniez sie zgadzam z kolega,uzywane nie powinny spasc w dol, Gadalem z wujkiem zza zachodniej granicy,Niemcy nie moga sie doczekac otwarcia granic,auta u nich pojda w gore,to samo Francja i Holandia,bo wiedza,ze Polacy wchlona tamtejszy uzywany rynek,wiec u nas ceny zostana bez zmian,a nowe tez sie utrzymaja na poziomie,ale to jeszcze zalezy,ajki bedzie przelicznik zlotowy do euro.Ja ogolnie o nic sie niemartwie,jedyny plus to taki,ze jak bedzie mnie stac na nowy,to bede mogl sobie sprowadzic kazda wersje mojego marzenia na 4 kolkach,a nie kupno tylko tego,co zostalo przewidziane na nasz srodkowowschodni rynek, nawet niezdajemy sobie sprawy,ile wersji wyposazenia nas omija,dlaczego?Tego niewie nikt. |