Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() grzybek-r TOYOTA DRIVER Toyota Yaris Białystok | 2004-02-19 22:01:20 ochrona taka jak z kazdymi innymi listwami... jak ci podjedzie ktos JEEPem i przywali "niechcacy" to ochrona zadna... jak mniejszym osobowym to moze uda sie i trafi w listwe... zalezy od tego jak ma samochod "uderzajacy" w twoje drzwi wyprofilowane swoje krawedzie w drzwiach ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() alan03 TOYOTA DRIVER Yaris Luna Tarnowskie Góry | 2004-02-19 22:50:55 kurde... ten temat już był kilkakrotnie wałkowany...
jeśli chodzi o lostwy to wybieraj te które są najgrubsze... nie najszersze... Chociaż według mnie to jeden kit bo jak będziesz miał dostać w drzwi to i tak dostaniesz taki szlag że nawet listwa Ci nie pomoże ![]() |
![]() Krasnoludek TOYOTA DRIVER Czerwonoskóry okolice Warszawy | 2004-02-20 08:41:13 no to wybrałem te ładniejsze z napisem
thx |
![]() alan03 TOYOTA DRIVER Yaris Luna Tarnowskie Góry | 2004-02-20 18:57:55
w tym miejscu chyba mobłem tego nie pisać... to znaczy istotnie tak jest ale trochę chamsko mogło to zabrzmieć... ale dobrze zrobiłeś, Toyota to nie jest auto pancerne tylko poza tym że ma Cię wozić z miejsca na miejsce to jeszcze musi ładnie wyglądać ![]() |
![]() martinskorpio Toyota Yaris (poszła ... Bytom - Ruda Śląska | 2004-02-22 00:03:03 Tak jak koledzy zauważyli to zalezy od profilu drzwi innego auta, ja mam te grubsze z napisem.. zauważyłem że parę razy ktoś je przychaczył.. wgnieceń nie było ale się ostał lakier z innej fury.. na moich drzwiach nie na listwach. |