MotoNews.pl
3 [K] Dach do bisa (146191/0) - PT

[K] Dach do bisa

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie. Potrzebuję cały, niepogięty dach do Fiata 126 bis. Najlepiej z słupkami. Może ma ktoś coś takiego??

Co prawda nie mam, ale zaptam z ciekawosci czy jakies rolowanie bylo?

No było, było. Kiedyś na torze próbowaliśmy jak będzie się jeździć na szperze...no i ściągło na łuku oponę i dach.

ja mam dach ale tylko do zwyklego... nie bisa :/
rocznik 75 wiec dobra stal

Qtwa no czemu nie napisales tego w zeszlym roku w lutym ? bo wtedy mialem dach z bisa bo mialem wpasowywac kawalki do siebie po dzwonie ale sie udalo wyciagnac i poszedl na zlom :|

Cytat:
2006-05-15 07:34:31, N_I_T_R_O pisze:
No było, było. Kiedyś na torze próbowaliśmy jak będzie się jeździć na szperze...no i ściągło na łuku oponę i dach.

To ten bialy central czy jakis inny? Jesli inny to ten bialy jeszcze jezdzi?

No o tego białego 1.2 chodzi, pisał w jakimś innym topicu że go przedachowali.

O tego, tego. Aktualnie furka nie jeździ. Trzeba włożyć nią trochę pracy...a ponieważ pracuję od rana do wieczora nie bardzo to idzie.

ile dajesz za cala bude bisa ??

Mariusz - przeciez to jest buda przystosowana do centralnego swapa ktory w nim jezdzi. Nie sadze, zeby Nitro chcial sie jej pozbywac...

Zuraw chyba cos nie doczytales

Ale nie sądze też, żeby chciał przekładać wszystko do nowej budy i wcześniej ją pod to przygotowywać .

Mariusz, ile za nią chcesz i co się w niej "zawiera" jeszcze? No i jak wygląda sytuacja prawna?

[ wiadomość edytowana przez: Race_D dnia 2006-05-16 11:13:57 ]

Cytat:
2006-05-16 09:48:23, Zuraw pisze:
Mariusz - przeciez to jest buda przystosowana do centralnego swapa ktory w nim jezdzi. Nie sadze, zeby Nitro chcial sie jej pozbywac...

cos zle przeczytales kolega sprzedaje bude bisa na kolach wiec tu pisze...

Kurcze - czy to ja jestem slepy, ale ja tu widze ze Nitro chce kupic dach do wydachowanego bisa, a nie sprzedaje budy... Chyba ze mi wyswietla sie co innego niz wam....

Michal kolega ode mnie sprzedaje bude bisa ODEMNIE a ze NITRO potrzebuje to moze chcialby calego bisa tzn cala bude nio jakie to proste :p

Potrzebuję sam dach z słupkami. Najlepiej tak do 100 km od Częstochowy

czyli odpadam

Cytat:
2006-05-17 17:59:52, N_I_T_R_O pisze:
Potrzebuję sam dach z słupkami. Najlepiej tak do 100 km od Częstochowy

w tychach na złomie jest bis tylko trzeba miec swoją kątówe żeby to wyciachac

w katowicach przy trasie na czestochowe tez stoi sobie bis na szrocie