MotoNews.pl
7 Pasek (36208/0) - PT

Pasek

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witka-
:-x :-x chcialem wymienic pasek rozrzadu poszedłem do serwisu, a oni tam chcieli ze mnie skóre zedrzec .bez patrzenia krzykneli 400zl.Wiem ze to jest troche babrania sie ale nie az tyle .Poradzcie mi jakis tanszy warsztat/serwis w w-wa.

Pan Sławek (ulica Maszynowa):

601230990

Cytat:
2004-01-14 16:47:50, dorian pisze:
... bez patrzenia krzykneli 400zl.Wiem ze to jest troche babrania sie ale nie az tyle ...

O Czizes Chrajst
Teraz to mnie zatkało

Jednak DU nie dość, że wszystki stacje ma syfiaste, to jeszcze coraz "śmielej" sobie poczyna z cenninkiem usług.

Jedz do pana Slawka on ci zrobi taniej i napewno lepiej a to tel stacjonarny 846-58-97

Cytat:
chcialem wymienic pasek rozrzadu poszedłem do serwisu, a oni tam chcieli ze mnie skóre zedrzec .bez patrzenia krzykneli 400zl.

400 stówki to nie aż tak drogo . Jak ja poszedłem do ASO w mojej mieścinie to krzyknęli 700 . Bez patrzenia chcieli wymieniać wszystko co tylko można - momentalnie się z nich wyleczyłem.
A jak ostatnio pojechałem na sprawdzenie ABSu to goście po godzinie szukania /i to z książką !/ stwierdzili, że albo niema przekaźnika ABSu, albo jest schowany w innym miejscu i już mi chcieli pół auta robierać,więc powiedziałem im, żeby sobie dali spokój, bo ja sobie go 10x szybciej znajdę niż oni.
W efekcie przekaźnik znalazłem po 5 min, i był tam gdzie powinien być
NO COMMENT.