Nowa rozrywka :)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam, mam nowy pomysl na troche zabawy jest tyle śmiesznych obrazków i gifów zwiazanych bezpośrednio, lub pośrednio z samochodami że warto czasem kilka wysłać na nasze forum.
Przeciez śmiech to zdrowie

Oto kilka moich propozycji mam nadzieje ze wy też się dołożycie (Ptaszyna licze na ciebie)

przyklad tego ze nie tylko jazda samochodem po pijanemu jest niebezpieczna

no to kolejna fotka
a raczej fotki zwiazane z super samochodem!

a co sie stalo temu zwierzatku? a ponoc w USA bardzo dbają o zwierzątka i środowisko anturalne

Test

Przepraszam czy na obydwu zdjeciach jest ten sam trabant?

Mozna by te wszystkie zdjecia w jednym poscie umiescic ale po co, tak bedzie ich wiecej!

Wydaje mi się że moderator powinien tego typu posty wywalać na śmieci, bo jeśli ktoś szuka spełnienia wysyłając takie obrazki to niech założy sobie serwer gdzieś w necie i tam je umieszcza, bo są one po pierwsze mało śmieszne, po drugie nie są dziełem wysyłających, po trzecie nie są związane w jakikolwiek sposób z Daewoo Espero a po czwarte dla korzystających z modemu i usług kochanej tepsy ściągają sie one za długo a to niestety kosztuje.

Z calym szacunkiem, zdjecia zamieszczane przeze mnie sa mojego autorstwa. Jesli ktos w 21 wieku jeszcze laczy sie przez TPSA to przeciez nie musi pchac sie na watki ze zdjeciami?

makaroniarz ze Szczecina??-moze pomylił adresy??-czy ktoś mu to każe oglądać?...albo miał tylko zły tydzień, był wk...wiony i kogoś koniecznie musiał opluć

widze ze znowu sie zaczyna konstruktywna rozmowa