Omega A a licznik digital

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam. Mam omegę 2.0 ze zwykłym licznikiem tarczowym a chciałbym zmienić na LCD.
Może wie ktoś jak to zrobić a może ktoś robił u siebie albo zna jakiś link?? Interesuje mnie schemat podłączeń na lcd.
Z góry dziękuję i pozdrawiam
wojjan@xl.wp.pl

[ wiadomość edytowana przez: wojjan dnia 2004-01-12 01:55:04 ]

W przypadku 2 litrowki,to ten pomysl odradzam,zbyt duzo masz jeszcze analogow, Predkosciomierz na lince itd. Znajac zycie,to chcesz wmontowac deske od senatora? Super bajer,ale,jest ona sterowana full cyfrowo,miedzy elektroniczny czujnik predkosci, dodatkowo czujniki cisnienia oleju itd,to raczej w twoim przypadku ciezka kwestia,nie rob tego. ja mam 2.6, od senatora juz moglbym sobie wlozyc,ale kolejny problem,niezgodne lacza,ogolnie nie ma sensu.narka

W przypadku 2 litrowki,to ten pomysl odradzam,zbyt duzo masz jeszcze analogow, Predkosciomierz na lince itd. Znajac zycie,to chcesz wmontowac deske od senatora? Super bajer,ale,jest ona sterowana full cyfrowo,miedzy elektroniczny czujnik predkosci, dodatkowo czujniki cisnienia oleju itd,to raczej w twoim przypadku ciezka kwestia,nie rob tego. ja mam 2.6, od senatora juz moglbym sobie wlozyc,ale kolejny problem,niezgodne lacza,ogolnie nie ma sensu.narka

Witam.
Doszedłem do wniosku że nie warto i zmieniłem podświetlenie na niebieskie i też jest cool,ale dzięki za odradzenie.