| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
NAZIK F&F Sympatyk Clio 16s Kraków | 2004-01-19 13:31:17 witam
wczoraj mialem dośc nieprzyjemna sytuacje bo ruszajac DELIKATNIE na jeszcze zimnym silniku nagle ukrecila sie półoś mam pytanie czy ktos z F&F moglby mi w tym zakresie poslozyc pomocna reka oraz jakims kanalem i kawalkiem warsztatu na kilka godzinek... robilem to w wakacje 2002 ale spartolilem bo ruszylem te regulacje od dyfra no i wszystko sie posypalo teraz mam pytanie czy cos moge jeszcze spartolic wymieniajac poloske np jakos źle zamocowac talerz dyfra na tych 6 srubach albo co.... pozdrawiam |
AGRUPA fiat 126 WARSZAWA | 2004-01-19 14:02:40 WIELE RZECZY MOŻNA ZLE POSKŁADAĆ.
- NIE SKRĘCISZ MOCNO DYFRA - ROZKRĘCI SIĘ - ŹLE WYREGULOWANY LUZ - KAMIENIE NIE TAK JAK POWINNY - NIE ZABEZPIECZYSZ MOJA RADA JEST TAKA SKŁADAJ Z KSIĄŻKĄ!!!! |
NAZIK F&F Sympatyk Clio 16s Kraków | 2004-01-19 17:49:41 ehehhe
dzis zholowalem furke wreszcie piekną cuprą 2.0 w nocy nie moglem za bardzo nic polukac a nawet nie za bardzo sie przylozylem do ogladniecia bo i od razu stwierdzilem ze to polos (cos takiego mi sie juz stalo) okazalo sie ze to jednak zabierak tak mi sie rozwalił jak zurawiowi (rozkrecil sie w srodku) tylko ze ja naprawde prawie nic gazu nie dodalem (ehhh ta moc nigdy mi sie tak nie rozwalał zawsze łamał sie i ze srubami kłopoty były spoko sobie jutro zrobie z tym pozdroweczki |