| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Malkav Wrocław | 2004-01-19 21:24:29 Tutaj chcialbym zaproponowac temat o wszystkim co smieszy i bawi takie topici sa na innych forach wiec czemu nie tutaj na pewno zwiekszy to jego atrakcyjnosc... moze ta pani was zacheci Zacheta...link [ wiadomość edytowana przez: Malkav dnia 2004-01-19 22:07:00 ] |
Malkav Wrocław | 2004-01-20 00:23:14 no widze ze bez odzewu moze nie wiecie o co chodzi no wiec juz wyjasniam chodzilo np o kawaly typu : W tramwaju do grupy skinow podchodzi kanar: - Bilety do kontroli - Spadaj! - krzycza skini Kontroler rezygnuje i podchodzi do starszego pana: - Prosze o bilet do kontroli. - Nie slyszal pan co koledzy powiedzieli? czy Pani pyta dzieci w szkole: - Które z was kibicuje Legii? Wszystkie dzieci podnosza raczki tylko nie Jasio. - A ty, Jasiu czemu nie podnosisz? - pyta pani. - Bo ja kibicuje Koronie Kielce! - odpowiada rezolutnie Jasio. - Ale dlaczego? - pyta pani. - Bo tata kibicuje Koronie, mama, starszy brat... To i ja kibicuje Koronie - mówi Jasio. - Ale Jasiu, popatrz, nie zawsze trzeba brac przyklad z rodziców. Na przyklad jakby tak twój tata byl alkoholikiem, mama prostytutka a brat pedalem, to co wtedy bys zrobil? - pyta pani. - To wtedy bym kibicowal Legii..... - odpowiada Jasio Do szkoły przyszedł nowy uczeń, Jasiu. Pani, chcąc przedstawić go dzieciom, wypytuje o to co Jasiu robi w wolnym czasie, czy ma rodzeństwo, a może jakieś zwierzątko. Jasiu: Kiedyś mieliśmy pieska, ale go zabiliśmy. Tata mięsa nie je, ja mięsa nie jem, a z powodu psa nie będziemy mięsa kupować. Pani: To może masz kotka? Jasiu: Kiedyś mieliśmy kotka, ale go zabiliśmy. Ja mleka nie piję, tata mleka nie pije, a z powodu kota nie będziemy mleka kupować Pani: Jasiu, tego już za dużo. Co się tam u was w domu dzieje? Jutro proszę przyjść do szkoły z mamą. Jasiu: Kiedyś miałem mamę, ale ją zabiliśmy. Ja jeszcze nie dupcze, tata już nie może, a z powodu sąsiada nie będziemy matki trzymać. lub Wpada blondynka do Pizzerii z gównem w ręku i mówi: - Patrzcie, prawie bym wdepnęła. na miejscu by byly tez np linki ad street racing np: Street Racing_link lub po prostu fajne linki np : Check Your Eyes 1 Check Your Eyes 2 Check Your Eyes 3 Ludzie jestem pewien ze cos fajnego kiedys znalezliscie na sieci czemu nie mielibyscie sie tym pochwalic i podzielic bedzie fajniej |
theo Opel Astra Wrocław | 2004-01-20 10:17:58 Podoba mi się |