Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() szymo_n SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada Samara okolice Łodzi | 2004-07-11 19:49:06 witam wszystkich!!!
mam zapytanie czy zmiana w ukl. wydechowym wszystkich rur na rury o wiekszej srednicy daloby jakis pozytywny efekt. oryginalnie jest chyba 40mm. co myslicie o np.55mm. czy ta modyfikacja potrzebowala by jakis dodatkowych zmian aby w pelni zadzialac. pozdro |
![]() Góral (M) Loża Szyderców Opel Meriva A Helmond | 2004-07-12 08:02:23 poczytaj TUTAJ |
![]() szymo_n SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada Samara okolice Łodzi | 2004-07-13 18:14:54 dzieki za link. sporo mozna sie bylo dowiedziec.
a wracajac do sprawy czy ktos moze juz zaprojektowal i wykonal projekt nowego ukladu do samary 1500. jesli tak bylbym dzwieczny za jakies rady, dane, podpowiedzi pozdrawiam |
![]() Jasio SYMPATYCZNY GOŚĆ sluzbowka :) Lublin | 2005-01-09 06:38:07 Mam do was pytanko o rade - jaki polecacie tlumik koncowy do samary bo bylem u blacharza ze swoim wczoraj i mowi ze raczej bez sensu jest spawac ten (dziure wypalilo na gorze puszki czyli w tzw plaszczu).W sklepie zwykly kosztuje chyba ok 60 zl a aluminiowany okolo 85.Ale mysle tez o ofercie jednego pseudo tuningowego sklepu.Kumpel kupil tam tzw.tlumik uniwersalny z chromowaną końcówką (do 150 KM) i jest bardzo dobrze wykonany.Dal za niego bodajze 180 zl i juz ze 2 lata ma go i nie narzeka.Daje przy okazji cichy przyjemny pomruk (nie zadne ryki ani nic takiego) ktory nie jest meczacy w trasie.Co sadzicie o czyms takim ? Pozdrawiam |
![]() arsen SYMPATYCZNY GOŚĆ PRZYJEDŹ ZOBACZ!!!!! . | 2005-01-09 12:19:52 chudy ja i tak proponuje po mojemu ![]() ![]() ![]() ![]() |