18.01.2004

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam,
18.01.2004 tj. niedziela, na parkingu pod M1 odbedzie sie impreza pod nazwa "bezpieczna zimowa jazda" organizowane przez PSM
( www.psm.net.pl ). Impreza jest ogolnodostepna, bez wpisowego, trzeba sie rzucac w oczy aby zostac wybranym do proby zrecznosciowej (takie podano mi informacje )Glowna nagroda bedzie darmowe szkolenie w SJS, ma pojawic sie tez J.Kulig.

Zapraszam w imieniu organizatorow na wspolne spedzenie niedzieli

pozdrawiam kangurczak

ok a o ktorej sie to zaczyna ?

z tego co pisal kangur na forum SR to wynika za ma sie rozpoczac o 10 i potrwac do 15.proba ma byc kolo 11

Myśle że warto będzie się przejść i popatrzeć, tylko jedno mnie zastanawia, mianowicie jak mam sie rezucać w oczy zeby mnie wybrali ale nagroda jest bardzo ciekawa i kusząca

bede jak tylko skonczy mi sie ugzamin w szkole

moze palnac wielgachny spojler z tektury albo dresik swiecacy zalozyc??

dresik to moze nie ale cos trzeba bedzie wymyslec zeby sie rzucic w oczy

tommy wpadnij nago , a tak powaznie toz tym rzucaniem sie w oczy to naprawde??

mam lepszy pomysł , najlepiej udawa że ma się atak padaczki, gwarantuje że mnie zauważą
nie no żartuje.Ale rzucając się w oczy, to można to rozumieć na kilka sposobów

no chłopaki8 macie niezłe pomysły ale ja z trego bym zrtobił jeden mega kozacki nago udawał padaczke i jeszcze coś tam wymyślił po drodze

Tak z tym rzucaniem sie w oczy to na powaznie.....niestety, tez ubolewam nad tym bo niebedzie takie dobrej atmosfery, przeciez wszyscy chetni niewezma udzialu i beda ludzie niezadowoleni, ale coz organizator chcial tak wiec tak bedzie......

Był ktoś na tej imprezce?? bo ja niestety nie mogłem podjechać żeby pooglądać.MOże macie jakieś zdjecia z tej imprezki??

Byłem tam na chwilkę z ciekawości i zawiodłem się na poziomie tej imprezy. Co prawda do wygrania były: Kurs w SJS, oleje silnikowe, płyny do spryskiwaczy, książki "Szybkość Bezpieczna" i przejażdżki na prawym fotelu Imprezy, a przez cały czas rozdawano skrobaczki i smycze (Kulig rozdawał autografy), ale konkursy były na poziomie naśladowania dźwięku silnika Subaru i zostały one zdominowane przez okolicznych dresów. Pokazy były bardzo słabe- Peugeot 205, Legacy i Impreza jeździły sobie dookoła czasami mieszcząc się w szykanie. Do tego prowadzący w prawie każdym zdaniu zaprzeczał książce S. Zasady, którą następnie reklamował. Możliwe, że pożniej było lepiej, ze względu na główną nagrodę.