| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Skee Vel Satis Jaworzno | 2004-01-12 14:41:45 no to kolejna "ciężarówka" |
mario26DR Limo Long Vehicle Gdynia | 2004-01-12 21:22:25 W 3 miescie jest omes od cholery. Ostatnio jezdzilem paroma na sprzedaz,diesel 2.3,bywa ze sprezarka,ogolnie mocno za slaba jednostka jak na taka bude,zwlaszcza kombi,szybko potrafi zdechnac,zorientujesz sie w zimie o braku kompresji i koniec jazdy, benzyna 1.8 tez nie to,lepeij zapomnij,najbardziej rozsadnym krokiem to 2 literki,sprawdzona,wytrzymala maszyna,dwie wersje mocowe,ta slabasza tez super,no ilatwo przerobisz na gaz,koszt do 2tys zl, cale autko z 2litrowym motorkiem w srednim stanie wizualnym spoko do 4 tys zl, a jak juz bedziesz mial,to mozesz latwo wykorzystac tzw,swoj sztywny dowod rejestracyjny i rozejrzyj sie za jakas maszyna z zachodu w super stanie za 1000euro,kwestia numerow,pomysl. |
PiotrS LOB WETERAN ![]() LO016 Gdańsk | 2004-01-12 21:38:35 Mario my tu publicznie nie zachęcamy do bicia nr.
Dlatego, że inny klubowicz mogł by sie na to naciąć (miedzy innymi). Niech tak zostanie. |
cezi Opel Omega Lublin | 2004-01-12 23:43:59 Za cztery tysiaki to niezłego sztrucla możesz kupić, wiem bo szukałem i niestety w tej cenie same strychniny (mowa o exploatowanych na polskich autobahnach) jeżdżą ale będziesz musiał zaraz robić a to zawieszenie a to uszczelka pod głowicą się okaże itd.itp.Ja w końcu znalazłem, niekoniecznie w Polsce Pozdrawiam! |
PiotrS LOB WETERAN ![]() LO016 Gdańsk | 2004-01-13 09:47:00
Na luz w tym przypadku nie dam, jeśli chcesz pogadać o tym jak sie robi takie numery to nie publicznie. Mam inne zdanie na ten temat i uważam, że to nie rózni się niczym od kradzieży. Wiem, że lata PRL-u zrobiły swoje w polskiej mentalności. Doszło nawet do tego, że niektóre rzeczy uważa się całkiem za normalne ale one takimi dla mnie nie są. Dlatego nie kupuję żadnych używanych części z niewiadomego źródła itp itd. Bo nie chcę nakręcać tego chorego przemysłu. Jako, że znam większość osób osobiście, będących na tym forum myślę, że oni również podzielają moje zdanie i dzięki temu jakość tego forum (LOB) znacznie odbiega od innych. |
elvizz13 2nd to none Świdnik | 2004-01-13 09:53:29 Masz rację Piotrze. o takich sprawach rozmawia się w garażu lub przy browarku Ale i tak niepochwalam takiego postępowania |
PiotrS LOB WETERAN ![]() LO016 Gdańsk | 2004-01-13 11:56:03
I właśnie takie podejscie mnie nie interesuje... i moim zdaniem nie jest właściwe. Po 1 odniosłem się do wypowiedzi Mario a nie Twojej, to Ty kazałeś mi sie wyluzowac a Mario, konkretne pisał o przebitkach i z takimi numerami się nie zgodzę, na forum. Po 2 mam w dupie to, że twierdzisz, że państwo nas okrada to zmień to lub staraj sie zmienić. Ja rzucałem kamieniami w gdańsku, żeby było to tak jak jest i mam głeboko gdzieś takie podejście jak "bierz, bo to państwowe" - czas PRL "okradają nas to i ja okradnę państwo z cła" i nic niekogo nie usprawiedliwia. Jeszcze raz napiszę Ci to nie jest forum na te sprawy tu nie ma komuny, nie komuny, lubię rząd, nie lubię rządu itp itd Tu są omegi i tylko to się liczy.Zastanów sie nad tym, jeśli chcesz popisać o tym, że państwo jest chore poszukaj sobie inne miejsce. A tak apropo niezłe wejście... Jak przemyślisz sprawę to dokończyć możemy ten temat na zlocie na, który zapraszam. |
_Gepard_ LOB WETERAN Ognisty Rydwan Zeusa Centrum krainy uśmiechu | 2004-01-13 12:26:59 dokladnie rozmowy o polityce nas na tym forum nie interesuja Jedynie co jest interesujace to tylko omega!!!!!!!!!!! i niech tak zostanie pozdr |
kobartek Omega A 2,6i Caravan bydgoszcz | 2004-01-13 12:28:34
OMEGA pzdr. |
PiotrS LOB WETERAN ![]() LO016 Gdańsk | 2004-01-13 12:31:53 Ok,
czytałem wypowiedzi na sss dlatego edycja. [ wiadomość edytowana przez: piotrs dnia 2004-01-13 13:15:59 ] |
zun Cieszyn | 2004-01-13 12:32:20
Obawiam sie ze niestety ceny podawane w tej tabeli jak rowniez ceny wg eurotaxu dosy powaznie roznia sie od rynkowych - to tak z dswiadczenia zalwazylem |