Przełącznik

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam Szanowne Forum!
Dziwi mnie troszkę fakt, że nie uzyskałem odpowiedzi na zadane przeze mnie pytanie na temat przełącznika od świateł. Serdecznie dziękuję "rjsunset" za to, że wogóle podjął temat.
No cóż może faktycznie licho opisałem dolegliwość mojego autka...
Na dzień dzisiejszy przełącznik działa!!! Kolega - kolegi ... ... rozebrał go do najdrobniejszych części i podoginał trochę blaszki, przeczyścił styki i nasmarował - nawet nie wiecie jaka ulga, zważywszy, iż należy już jeździć na światłach 24h/dobę. I co oczywiście najważniejsze zaoszczędziłem jakieś 80pln.

Pozdrawiam wszystkich Esperomaniakóóóóóóóóów.

Witam witam na forum mam nadzieje ze nasz 43 klubowicz bedzie zadowolony z tego ze sie do nas zapisal

w kazdym badz razie jak masz jakies zdjecia to wrzuc do galerii

Pozdrawiam
Lasombra

Napewno coś ze zdjęć prześlę, tylko muszę je najpierw zeskanować.
Mam też nadzieję, że przyczynię się trochę do zagęszczenia atmosfery na tej stronie. ( oczywiście pozytywnie )
Myślę, że ten klub, forum dyskusyjne itd, to bardzo dobry pomysł. Nawe jeśli nie wniesie wiele, jesli chodzi o rozwiązywanie problemów z naszymi autami, to zawsze milej mieć wokół siebie ludzi, którym nie będą one obce.
Co tu dużo mówić, cieszę się, że jestem z Wami.

[ wiadomość edytowana przez: mswalcza dnia 2002-10-23 14:58:50 ]

A co nowy klubowicz sadzi o moich galeriach?

http://www.dziewczynyptaszyny.prv.pl

(lub link ponizej)

No Stary...!!!
Muszę przyznać, że mi zaimponowałeś!
Już gdzieś mi przemknął ten temat, ale dopiero teraz obejrzałem Twoją galerię. Imponujące!
Zarówno jakość wykonanych fotografi jak i dobór dziewcząt.
Widzisz tak się składa, że wiele rzeczy mnie urzeka, ale zaliczaja się do nich z całą pewnością urocze dziewczęta i dobre zdjęcia! Sam też lubię czasem "popstrykać" (oczywiście zdjęcia)
Pozdrawiam i proponuję byś za wszelką cenę rozszerzył galerię.