MotoNews.pl

Dla klubowiczów którzy chcieliby miec klimę....

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Panowie jakiś gość z allegro sprzedaje kompletną klimę do Espero i nie tylko....

Klimka i rózne graty do Espero...

Sprzedaje też kompletny silnik 2,0 do Espero, oclony i z prawem rejestracji. Może to tez kogoś zainteresuje....

[ wiadomość edytowana przez: -JACO- dnia 2004-01-20 12:42:21 ]

Witam!

Jaco, juz podawałem ten link. Ja u tego gościa zamówiłem kierunek i halogen - kasę na konto już mu wpłaciłem - teraz czekam na towar (ciekawe kiedy przyjdzie...). Mam nadzieję, że jest uczciwy i dostanę to, co zamówiłem. Jak przyjdzie, dam znać.

hmm cos jest nie tak z tym alegrowiczem chyba bo zwineli ta aukcje:
Aukcja została usunięta przez pracownika Allegro (numer aukcji 19947564)

dla mnie przyslal ceny czesci jakie mnie ineteresowaly i za lusterko np liczy sobie 190 pln a za 1 tylny przycisk do szyb 40 pln...drogo troche chyba

Ano rzeczwiście, aukcję usunęli (a jeszcze wczoraj była...). Jak narazie to nie mam podstaw, żeby powiedzieć złe słowo na tego Allegrowicza - zobaczymy po dotarciu przesyłki (tfu, tfu...!)

PS Jesli chodzi o ceny, to dla moich części były OK.

albo gość się migał od prowizji dla allegro - wystawił ogólną aukcję, a na boku sprzedawał masę gratów bez prowizji.....

Może to jakiś kradziej był/jest?

Gość od długiego czasu wystawiał się z tym towarem w Autogiełdzie (Sobótka
k. Wrocławia ) ale pewnie ze względu na wysokie ceny interes nie idzie.
Faktycznie, testowałem go z lusterkiem i wyszło 190 zł. Nowe w sklepie to 220 zł.
Pożyjecie i zobaczycie ...

Cytat:
2004-01-21 18:48:01, Martinezzz pisze:
Może to jakiś kradziej był/jest?

Czemu mnie straszysz, Martinezzz?

Cytat:
2004-01-21 22:49:48, zitam pisze:
Czemu mnie straszysz, Martinezzz?

Sorki, miałem na myśli pasera a nie złodzieja . A paser zazwyczaj chce opchnąć towar więc nie musisz się martwić. Idź jutro na pocztą odebrać paczkę.

Ufff... Boziu...

Witam!

Doszła dzisiaj przesyłka od tego pana. Halogen jest w super stanie, ale klosz kierunku jest pęknięty i to dość ostro - rysa prawie przez pół klosz (( Na pewno będzie parował, no i poza tym tę rysę widać z daleka Wysłałem już maila z zażaleniem Ciekawe, jakie dostanę wyjasnienie...

PS Może chce ktoś zamienić swój dobry kierunek na pęknięty?

[ wiadomość edytowana przez: zitam dnia 2004-01-23 21:08:38 ]

Cytat:
ale klosz kierunku jest pęknięty i to dość ostro - rysa prawie przez pół klosz (( Na pewno będzie parował, no i poza tym tę rysę widać z daleka

Pewnie pękniecie powstało w transporcie - czasem to mam wrażenie ,że na niektóre paczki Pocztra Polska sadza słonia - jak akurat nie ma go gdzie posadzić