Narodziny

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam ponownie po dość długiej nieobecności. Musze się pochwalić że urodził mi się wreszcie synek, więc ałtomatycznie mamy o jednego klubowicza więcej. Kawał chłopa z niego , ma 58 cm i ważył po narodzeniu 4.050. Teraz tylko czekać jak powie "tato kup mi samochód"

Winszuję koledze!!!

Tatusieje nam klub coraz bardziej ...

P.S. To co jeszcze zostało? Dom i drzewo, czy jakoś tak...

Jakiś płodny rok nam nastał. Najpierw Adaśko, Teraz Ty, u Górala też coś w drodze jest.
No... no... nieźle.

Zaczynam sie martwić hehehe.

GRATULACJE - witamy w sekcji "Tatusiowie LKP"

Witam
Gratulacje
i zycze mu niech zdrowo rośnie

Gratulacje
Klaczyslaw hihihi zaczynaj zbierac na autko dla mlodego

GRATULACJE!!! To pierworodny?

GRATULUJE! WITAM W KLUBIE DZIECIATYCH!

a kiedyz to sie zadzialo? Bo moj - 20 lutego

Cytat:
Kawał chłopa z niego , ma 58 cm i ważył po narodzeniu 4.050.

faktycznie duzy - moj mial 55 i 3150

GRATULUJE

Hihihih btw mi córka urodziła się 5 miesięcy temu (ważyła 4,5 kg i miała 63 cm długości !!!) - obecnie jeździ już w chodziku i takim a'la samochodem i też się boje że niedługo powie - "Stary dawaj kluczyki od auta bo jadę na dyskotekę"

SSuuupppeeerrrr! Coraz więcej nas

Gratulacje, gratulacje i jeszcze raz gratulacje
Kolejny nowy klubowicz - teraz sie tylko zastanawiam czy to nie aby oznaka tego, ze klub sie starzeje Jeszcze troche i na zlocie beda pustki, bo wszyscy beda dziecmi zajeci
Pozdrowienia dla niego, czekamy na fotki

Cytat:
GRATULACJE!!! To pierworodny?

Pierworodny

Cytat:

Narodził się 10.02.2004

Skusiłem się na poród rodzinny, przeżycie jak cholera. Jako że moja kobioeta była pierwiastką to spędziliśmy na porodówce całe 22,5 godz. Oboje już mieliśmy dość , ale na pocieszenie dostaliśmy śliczną dzidziulke

Klaczyslaw - moja córa też urodziła się 10 lutego. Tylko że 8 lat temu)

U mojej mamy w pracy byl koles - bodajze kardiolog i podczas porodu rodzinnego....ZEMDLAL z wrazenia Tak wiec nalezy Ci sie medal za odwage!!!

No to oczywiście gratulacje. Tak jak już mówiłem Adamowi, Tobie Klaczysław też życzę, żeby nowy nabytek spisywał się bezawaryjnie, bezwypadkowo i w ogóle .

PS. A jeżeli chodzi o powiększanie się klubu to wiecie co sobie pomyślałem: że gdybym się naprawdę postarał, to na dzień dzisiejszy już nawet ja bym mógł powiększyć klub . W końcu różne przypadki się zdarzają, czasami nawet w tym wieku. Żartuję oczywiście, ja na razie nie miałem takiej możliwości i na razie chyba nie będę miał. Broń Boże, żebym tego typu gupoty nigdy w życiu nie popełnił.

PS2.
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Narodził się 10.02.2004

Cytat:
Klaczyslaw - moja córa też urodziła się 10 lutego. Tylko że 8 lat temu)

Jeżeli chodzi o zbiegi okoliczności w datach, to ja tak jak syn Adama 20.2 - tyle że szestaście lat temu.

[ wiadomość edytowana przez: mily_byd dnia 2004-03-02 19:41:11 ]

WOOOOOOOOOOOW

Z okazji narodzin Waszego maleństwa,
życzymy mu bezstroskiego
i zdrowego dzieciństwa,
a Wam - odkrywania nowych uroków
wspólnego życia.

Piotrek z żoną

Wszystkiego najlepszego dla Maluszka, Ciebie i Twojej Małżonki!
Serdeczne Gratulacje!!!!!
Zax, Mirek: Może dodacie nowy status w klubie "Tatuś w LKP"
Pozdrawiam

Gratulacje !!
A jak ma na imię ?

gratuluje

Cytat:
2004-03-02 18:59:03, mily_byd pisze:
Broń Boże, żebym tego typu gupoty nigdy w życiu nie popełnił.

tez tak mowilem 10 lat temu Nie martw sie Mily, z wiekiem zmienisz zdanie, nawet, jesli tego nie chcesz
coraz bardziej przypominasz mi mnie sprzed lat nastu

Cytat:
Jeżeli chodzi o zbiegi okoliczności w datach, to ja tak jak syn Adama 20.2 - tyle że szestaście lat temu.

a szkoda, ze moj Igorek nie urodzil sie w 2002. Wtedy mialby dopiero zajebista date urodzenia:
20,02,2002...
ale w sumie tez ma niezle, bo 4 podzielne przez 2...
20,02,2004.
albo co 2 lata...2002,2004.... w kazdym razie latwo zapamietac.
a na rejestracji auta mam 46668...
zna sie ktorys na numerologi???
cos te 666 mnie niepokoi... ale to musialyby byc odwrocone dziewiatki, a nie szostki..... choc jak odbieralem tablice, proszac o "latwy" numer, kobitka pytala, czy nie boje sie 666....
ale ciekawe co na to numerolodzy. Mam co prawda sasiadke wrozke (zawiodowa) - ale nie chce jej pytac, bo jak sie rozgada, to pozniej kijem nie odpedze
w kazdym razie imie dla synka wybieralismy sposrod slowianskich i akurat tak sie dziwnie zlozylo... i juz kilku znajomych dziwnie wiazalo to z moimi upodobaniami motoryzacyjnymi...

Gratulacje Klaczyslaw, pierwsze slowo jakie wypowie bedzie brzmialo "LA-DA"