MotoNews.pl

Zdebialem... Zgadniecie co to za samochod?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

widze że błotniki w tym malcu to zwykła skorupka, ale zapodaj więcej fotek bo ciekawie sie zapowiada

Mnie to tez dosyc ciekawi , ale to pewnie jakis mobil prosto rodem z toru sciagniety , to 127 w tyle tez na sciganta wyglada

Nie mam zbyt wielu zdjec tego samochodu, ale wlasnie nawiazuje kontakt z jego wlascicielem

troche mu przód wyssoko siedzi jak na ściganta, widze że silnik w układzie V, i ma nieco odszybie wysunięte do wewnątrz auta, ciekawe gdzie trzyma nogi jeżeli silnik tak głęboko wchodzi, pewnie siedzenia są mocno w tyle

Ja to jestem ciekaw gdzie tam jest miejsce na nogi

trzeba je wystawic przez boczna szybe i jechac na luzaka, jak w road tripie

ładnie podnosi te mase z przodu...

Na razie powiem tylko ze do setki ma 2.6 (dwie i szesc dziesiatych) sekundy

2.6, hmm, no to mamy najszybszego bąka świata

wow ciekawe jak sie tym jezdzi...

WOW!!! to mnie zagieło szok totalny szok

to jest albo 5.0 albo 5.7l z jakiegos amerykanca, siedzi sie w nim z tylu na tylnej kanapie. na motors TV byl kiedys program o dragsterach i 1/4 mili. tam te maldony pokazywali bo sa dwa i maja je dwaj bracia z UK(jeden z nich ma 5.0 a drugi 5,7 dlatego nie wiem ktory to jest dokladnie) . maldony sa wypasione i pieknie pala gume. ciakawa przerobka, moze ktos u nas takie cos zrobi?

To ten maluch zrusza z miejsca? Chyba na trojce...!

powiem tyle ze tez widziałem ten program i byłem w cięzkim szoku. sa tam silniki chemi - chyba tak sie to pisze ale nie ważne- z tego co ja pamietam to z chewroleta 4.7l i 5.2 l coś strasznego moim zdaniem bo te silnimi w seri miały po 400 koni hehe. siedzeń z przodu nie ma. jest kolumna kierownicza puszczona na srodku siedzi sie z tyłu. w srodku tez pięknie wygląda.

No sorry panowie, ale nie jest to ani 4.7, ani 5.0, ani 5.2 a ni 5.7, a jedynie 3.6l z Chevroleta. I siedzie sie z przodu Cierpliwie czekam na info od wlasciciela tego samochodu co tam jest nakombinowane.

3.2 litra i 2,6s do setki

no, mają chłopaki kaseee

http://www.ukstreetracers.com/CarBuddaTaz.htm
to są utka z uk i na tej stronie można zobaczyć ich zdjecia i wyniki

Eeee - popsules wszystko..
Nie tylko tam. Tazz Boss siedzi rowniez u mne na stornie tylko jeszcze w starym lakierze. Jak otrzymam odpowiedz na maila to powiem cos wiecej.