Kto ma Barum Bravuris 185/65/R14 i jest z nich zadowolony

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jaki dystans przejechał na oponkach BRAVURIS ale tylko w ww. rozmiarze?

Ja mam je od 5 miesięcy. Dobrze odprowadzają wodę. Są głośne. Ogólnie ocena na plus (w porównaniu z Hankukami każde inne są na plus).

dzięki za uczciwą opinię o oponach- interesuje mnie nasz rozmiar. mam nadzieję że nie hałasują jak Kormoran S100. Do tej pory na Barumy chuchano ale różne oponki są w kraju

Łukasz Gajer jeździ na Passio i widzę że zachowują się norma - ja kupiłem pasjio i okazały się do dupy - nie ta zmiana robiła, zjawisko to występuje u wielu producentów aż strach opony kupować - nie ma marki co by bubla nie wypuściła w cenie poniżej 250 zeta. A u nas przecież kupujemy nie najlepsze oponki ale najtańsze

Ja mam takowe od kwietnia przejechałem na nich ok. 10kkm i jestem zadowolony

Ja mam też Bravuris 185/65/14 H. Przebieg niezbyt duży bo trochę ponad 5 kkm. Faktycznie, nie są ciche ale nie przeszkadza to w czasie jazdy. Na suchym i mokrym sprawują się dobrze. Jestem zadowolony z nich, a dodatkowy atut to cena.
Pozdrawiam.

Słowem: Brawóriz żondzi!!!

mam takowe na jednej osi od 15 kkm i nie mam powodów do narzekań a kupiłem lekko używane

Generalnie to ja mam 195/60/R14 i przejechałem na nic 20kkm i jest ok, teraz w zimie mam tylko na tylniej osi bo na przód założyłem zimówki. Oponki sprawują się dobrze, super kompromis pomiędzy ceną i jakością. Acha, ja kupiłem 195 ponieważ były tańsze od 185 ...

Przejechane 15kkm, za tą cenę nie można narzekać .
A poważniej to jest o.k. na mokrym w porządku, na suchym potrafia zapiszczeć na ostrejszym łuku.

moim zdaniem nie są najgorsze
uważam jednak że dość szybko ulegają zużyciu (ścieraniu)
przy głębokości bieżnika ok 6-5mm (taką mam z przodu)
wolory trakcyjne radykalnie maleją

pozdrawiam

Eeeee a to wy nieuzywacie zimówiek.????

Letnie też miałem na jejdnej osi ale poszły do szopy ze wzgłedu na Allu 15" nanie załozyłem Kleber DYNAXER HP 195/60R15 i powiem wam że różnica w poziomie hałasu oraz właściwościahc jednych ogromna. niestety w cenie tez
ale na dzień dzisiajszy uważam że warte są swojej ceny rewelacyjne wręcz właściwości jezdne... Chociaż zdarzyło mi się że podczas jazdy w koleinach popłynołem ale to jest bardziej spowodowane chyba wiekszą serokością opon niż fabryczne.!