Zestawy naprawcze nadwozia do ladzianek.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
no właśnie. dziś stwierdziłem że mam w złym stanie podłużnice z lewej strony z przodu. do wymiany też kawałek podłogi pod nogami pasażera. z wiązku z tym pytanko:
czy są elementy nadwozia dostępne do lady takie jak podłoga podłuznice, gniazda amortyzatorów??? jak tak kto tym handluje??

z tego co wiem to wszytko da sie kupic w skorpionie. JA za kilka dni tygodni oddaje tez samochodzik do roboty. Podłoge maja "dosztukowac" progi itp tez...

no tak ale dziś będąc w sklepie części do lady usłyszałem że skorpion wycofał się z handlu ladą. potrzebuję lewą przednią część podłogi pod kierowcą. podłuznice i podłogę bagaznika

No właśnie, co z tym naszym Skorpionkiem ?
Nie ma stronki co jest ? Przecież tam było wszystko...

Cytat:
2006-08-06 19:38:44, marcingrajewo pisze:
No właśnie, co z tym naszym Skorpionkiem ? Nie ma stronki co jest ? Przecież tam było wszystko...

Strona normalnie funkcjonuje. Dlaczego miałby siewycofywaćz Łady? To czym będzie handlował ?

-----------------
Dawniej najszybsza Łada w klubie i prawdopodobnie najlepsza Łada na świecie.

Witam.
Nie jest kolorowo jak chodzi o czesci do lady.
Ponoc - hurtownia KRAK-MOT w Krakowie(lada,skoda) padla juz pare miesiecy temu.
Osobiscie tego nie sprawdzilem - informacje posiadam wlasnie od pana ze Skorpiona.
Mnie troche sie to dziwne wydawalo, bo krakmot duzo wiekszy i duzo powazniejszy wydawal mi sie od skorpiona, ktorego pasc spodziewal bym sie najpierw.
No ale - moze rzeczywiscie nie wytrzymal kosztow itd itp.
Ostatnio spotkalem sie z Andrzejem(od wisniowo kremowego-ziguli), ktory poinformowal mnie ze sklep na ul.Dobrego Pasterza w krak. - wlasnie upadl jakies 2 dni wczesniej - informacje posiadal od inz. Czecha u ktorego serwisuje samchod, a ktory to ponoc polerowal(moze nie osobiscie) wyposarzenie wlasnie tego sklepu (pewnie wraz z towarem)

A co do czesci blacharskich - rozmawialem z panem ze skorpiona i powiedzial mi ze nie ma wszystkich blach - np. wewnetrznych blotnikow(z kielichami na sprezyne i odbojnik) trzeba by zadzwonic i najlepiej pytac o numer katalogowy czy jest taka czesc.
Kumpel ostatnio kupowal podluznice(kosa sie to chyba nazywa) w skorpionie do 2106 - czesc ponoc wraz z "uchem" na podnosnik - i chyba kawalkiem albo cala poprzecznica.

Polecam tez telefon do fabryki blotnikow i blach do olkusza.

w łodzi jest waz-car , i ostatnio pytałem sie o pukiel i bez problemu dostałem, mysle cze podłuznice tez dostaniesz bo wyjoł mi katalog i kazał mi wybrac okreslony element . w sostaecznosci mozesz wyciąc zinnej łady tak jak ja zrobiłem i na orginalną naspawałem własnej roboty z blachy 2,5 druga podłuznice .pozdrw.

chciałbym zrobić dół w miarę dobrze. szukam oryginałów. w razie czego giętarka i sam zrobię.

rogacek gdziez z katowic i poznania do lublina do sklepu zamawiaja tam jest jakas hurtownia

będę szukał.

Rogac, mi JAnuszewski zamawiał reperatury w Płocku.

macie jakies namiary???

Cytat:
2006-08-08 08:40:44, rogacek pisze:
macie jakies namiary???

jutro bede dzwonił dowiadywał sie czy mi zrealizowali zamówienie na spreżyny to zapytam o adres

ja jeśli potrzebuje ceny jakiegos elementu podpiwram się poniższym linkiem ale nigdy stamtad nie zamawiałem ale moze Tobie on w czyms pomoze Moto hurt

Cytat:
2006-08-08 08:40:44, rogacek pisze:
macie jakies namiary???

Motocar. FHU
0 24 268 76 62
09-402 Płock, al. Jachowicza 10a
pow.m. Płock, woj.mazowieckie

dziś jade odebrać jakieś blachy do lady. zobacze co jest jeszcze dostepne

odebrałem
dostępne są:
podłoga bagaznika
podłoga pod zbiornik paliwa
podłoga pod koło zapasowe
podłuznica boczna z mosowaniem na lewarek

niestety nie ma podłużnic wzdłuznych. popytajcie w swoich sklepach czy są. w hurtowni już niedostępne ale czasami leżą na zpasach w sklepach. są takie same do wszystkich klasyków

Cytat:
2006-08-09 15:03:34, rogacek pisze:
odebrałem dostępne są: podłoga bagaznika podłoga pod zbiornik paliwa podłoga pod koło zapasowe podłuznica boczna z mosowaniem na lewarek

takie czesci to ja kupiłem rok temu bez problemu w sklepie w gdyni (zamawiane byly z płocka).

faktycznie z innymi czesciami jest krucho....

53 21010-5101301-00K BELKA WZDLUZ.P.Le/KOSA/ 24.00
54 21010-5101300-00K BELKA WZDLUZ.P.Pr/KOSA/ 24.00

Z cennika Skorpiona. Przednie podłużnice.

-----------------
Dawniej najszybsza Łada w klubie i prawdopodobnie najlepsza Łada na świecie.

Cytat:
53 21010-5101301-00K BELKA WZDLUZ.P.Le/KOSA/ 24.00
54 21010-5101300-00K BELKA WZDLUZ.P.Pr/KOSA/ 24.00

Z cennika Skorpiona. Przednie podłużnice.

to nie są podłużnice wzdłużne tylko poprzeczne. te z dospawanym mocowaniem na lewarek.