MotoNews.pl

Zalegle zdjecia z kreciolka rallykrakow

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
ostatnio dostalem porcje ladnych zdjec (3072x2048), szkoda ze trzeba je tak kompresowac...

ps kreciolek z pazdziernika albo listopada 2003

zapraszam na wheels.at/mountez

bardzo ładne zdjecia, przynajmniej widać ze coś się na imprezach dzieje

mountez ty jak zrobisz zdjecie to to jest naprawde porzadne zdjecie

fotki 1 klasa, podziwiam osobe która je robiła... pięknie zrobione...

no no mountez twoje fotki robia wrazenie

WIELKIE BRAWA mountez.

dzieki za slowa uznania ale tym razem to kolega robil fotki
(jak widac na 1 fotce ja startowalem;)

Fachowe zdjęcia , szczególnie 3 od końca , ten ktoś może powinien pomyśleć o karierze w jakiejś gazecie motoryzacyjnej jak : Gdowski . Pozdro

Piękne "dynamiczne" zdjęcia, oddają to co naprawde dzieje sie na kręciołku .
Nie ukrywam że bardzo mi się podobają fotki z moim udziałem. Świetne ujęcia

PS mountez - Czołgiści z maila rządzą

zdjecia bardzo fajna. na ktoryms zdjeciu jak koniu jest sam w aucie,zdjecie od przodu widac ta heroiczna i jakze meczaca walke))
pozdro

mountez jak zwykle taka robota... masz talenta normalnie

koniu, wytulmacz mi jedno , na 6 zdjeciu od doluna ktorym widac twojego "rote bandite" i ciebie od przodu , tym ktorym sie chyba zachwyca goorek, masz jedno kolo{prawe} dosc mocno skrecone w prawo a lewe kolo jedzie idealnie prosto.... czy to fatamorgana jakas i zludzenie optyczne czy masz zbieznosc plus minus 15cm??

[ wiadomość edytowana przez: bart128 dnia 2004-01-28 14:05:40 ]

Bart128 moze okularki by sie przydały oba koła są skręcone, nie wiem jak Ty mogłeś nie zauważyć tego drugiego skreconego

chodzi mi o zdjecie ktore umiescilem sobie na chwile w profilu.. nr5.... ja tam qrde widze ze jedno skreca a drugie nie ale jaja.... nie pije juz wiecej borygo......hahaha

bart proponuje podjasnic troche monitorek))

goorek.... dzieki.. pomoglo.......... a przy okazji rozjasniania monitora sie dowiedzialem ze mam w sterownikach do karty duzo fajnych opcji do poprawy obrazu