Propozycja

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
nie jestem klubowiczem ale chcę zaproponować założenie na forum lub na stronie normalnie działającej giełdy która będzie jasna i czytelna. ja np. mam pewne rzeczy do lady które chętnie wymienię ale umieszczenie ich na stronie w dziale giełda jest bez sensu. giełda jest ukryta i mało kto tam trafia. idealnym miejscem jest forum na którym można uruchomić dział ( kupię sprzedam zamienię oddam) dotyczący tylko ladzianek.

Jestem za, uwazam ze gielda powinna byc podwieszonym watkiem.

Witam
ja tez jestem za takim rozwiązaniem, przynajmniej po to by nie poawiało się forum dziesiatki ogłoszeń typu kupie, sprzedam, niechby to był jeden watek. Może straszyzna niech się wypowie?
w końcu niech zapracują na swoje królewskie apanaże

spokojnie - sam zauważyłem że giełdę muszę wystawić do głównego menu strony tylko muszę mieć do tego taki programik a jego będę mógł zainstalować dopiero jak przeinstaluję system (niedługo)
Jestem przeciw giełdzie na motonews - z tego zrobi sie jeden, megadługi, nieczytelny wątek. Pozatym tamta giełda ma ten duży + że można dodawać zdjecia jako załączniki co jest przydatne

myślę że giełda na forum może być. powiedzmy że moderator będzie usuwał ogłoszenia starsze niż miesiąc. wtedy będzie czysto i czytelnie.

co nadal ne zmienia nic w kwestii załączników
zresztą niech ię rada nad tym głowi
ja narazie dałęm giełdę do głównego menu na stronie...