| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
soop SYMPATYCZNY GOŚĆ PT Cruiser 2.4L Limi ... Białystok | 2004-01-30 10:27:27 Jestem za, uwazam ze gielda powinna byc podwieszonym watkiem.
|
sheriffnt Loża Szyderców Łada 21072/Fiat Temp ... Gdynia | 2004-01-30 10:37:11 Witam
ja tez jestem za takim rozwiązaniem, przynajmniej po to by nie poawiało się forum dziesiatki ogłoszeń typu kupie, sprzedam, niechby to był jeden watek. Może straszyzna niech się wypowie? w końcu niech zapracują na swoje królewskie apanaże |
Konriii SYMPATYCZNY GOŚĆ mnogo ;) KRAKÓW | 2004-01-30 10:38:09 spokojnie - sam zauważyłem że giełdę muszę wystawić do głównego menu strony tylko muszę mieć do tego taki programik a jego będę mógł zainstalować dopiero jak przeinstaluję system (niedługo)
Jestem przeciw giełdzie na motonews - z tego zrobi sie jeden, megadługi, nieczytelny wątek. Pozatym tamta giełda ma ten duży + że można dodawać zdjecia jako załączniki co jest przydatne |
Konriii SYMPATYCZNY GOŚĆ mnogo ;) KRAKÓW | 2004-01-30 11:34:34 co nadal ne zmienia nic w kwestii załączników zresztą niech ię rada nad tym głowi ja narazie dałęm giełdę do głównego menu na stronie... |