Pytanie o galki wahaczowe Lemförder

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam - mam pytanie - czy mozna gdzies kupic w polsce galki wachaczowe Lemförder, i czy sa lepsze od tych ogolnie dostepnych???
Zabieram sie wlasnie (a przynajmniej fundusze zbieram) za wzmocnienie zawieszenia, i zastanawiam sie czy to ma sens-mocniejsze galki?

Na pewno chce sie zajac wachaczami - tj wymienic na mocniejsze - a swoja droga, mozna gdzies kupic w polsce mocniejsze?

Wydaje mi sie ze najpredzej sie wachacz urwie, a nie galka - ktos ma jakies zdanie na ten temat???

Mi na dziurze poszla wlasnie galka - dolna.

Nie slyszalem o tej firmie, ale jezeli ktos ma namiar na te cuda to prosze o cynk

w poniedzialek sprawdze ceny,sa produkowane ale trzeba troche czekac bo jakos malo kto to kupuje.

Mało kto kupuje mkee- bo pewnie są trochę droższe. To tak jak z klockami: Lucasy (na przykład) są dużo lepsze do łady ale kosztują 60- 70 złotych zamiast 25 - no i wszystko jasne. Panowie trzeba na stronie klubowej zrobić (moim zdaniem) listę naprawdę dobrych części tego typu do łady. Myslę,że da się jeszcze takie rzeczy znaleźć , nawet na zamówienie. Można tam podawać przybliżone ceny , nazwe producenta i namairy w Polsce. Nie ma co kupowac chłamu . Myslę to by nam się przydał .
Moim zdaniem :co tanie- to drogie.
Pozdr
paweł

Pawel dobrze gada - dac mu wodki!
A co do wachaczy-mam znajomego w sklepie lady i tez i keidys pokazywal dolna koncowke wachacza ktora z niewyjasnionych przyczyn pekla sobie.
A co do mocniejszych wachaczy-moze mozna by sie pokusic o zrobienie samemu wzmocnien?Moim marzeniem jest posiadac wachacze jak Zoli-zamiast tandetnych gum wsadzic tuleje z brazu i porzadne koncowki.I nie zachwycajmy sie tylko Wegrami-ja wiem ze u nich jest wiecej Lad ale czy ciagle musiamy tylko narzekac ze ktos ma lepiej zamiast samemu wziasc sie do roboty?Przeciez mozna kupic material na tuleje,i metoda prob i bledow zrobic to samemu-i na pewno nie beda takie koszty jak straszyl Zoli-ze za 4 tuleje 200 zeta.Malo to u nas dobrzych tokarzy-gdyby miala byc zrobiona krotka seria np.20 szt to na pewno wyszloby taniej.A wiem ze znalazloby sie pare chetnych osob na takie czesci.

Oczywiście,że tak
Panowie - cały problem w tym ,że najgorzej jest zacząć. Na wegrzech jest po prostu tylełatwiej ,że oni już mają firmy, któe robią to dla nich (szpery, wahacze itp.). Myslę,że u nas jest to tak samo mozliwe. Ale widzisz jak poszło ze spoilerami doVFTS(co przwda to akurat nie każdy przecież sobie założy). Ale jesłi chodzi o cześci mechaniczne - myslę,że powinno się udać
paweł

wiec tak: Owszem trzeba testowac i robic i kombinowac, ale sory, ja sie za testowanie na sobie nie biore jak chodzi o zawieszenie!A dorobienie tulejek odpoowiedznicg, to zaledwie 1/3 sukcesu!
Do tego tez trzeba miec specjalne oski!
Jestem teraz na etapie informowania sie jak to wyglda.
I po prostu chcialem wiedziec czy w polsce to sprzedaja, i za ile.
mkee - prosze jak zdazysz to sprawdz mi dokladnie ta cene amorkow niwa(komplet) tych polskich najtwardszych(jak ustalilismy podwojnego dzialania-gora-dol) i daj znac na priv jak mozesz.

A poza tym - kurna padlem dzis ofiara cholernych ograniczen forum. Probowalem napisac z innego kompa, ale bez logowania sie nie dalo- a jak sie logowalem to sie posralo! Ale to wina kompa na ktorym probowalem to zrobic.

Ja sie zachwycam tym co dobre