| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Krzysztof-Fleszer SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada 2107 Krakow | 2004-01-31 16:46:34 Witam - mam pytanie - czy mozna gdzies kupic w polsce galki wachaczowe Lemförder, i czy sa lepsze od tych ogolnie dostepnych???
Zabieram sie wlasnie (a przynajmniej fundusze zbieram) za wzmocnienie zawieszenia, i zastanawiam sie czy to ma sens-mocniejsze galki? Na pewno chce sie zajac wachaczami - tj wymienic na mocniejsze - a swoja droga, mozna gdzies kupic w polsce mocniejsze? Wydaje mi sie ze najpredzej sie wachacz urwie, a nie galka - ktos ma jakies zdanie na ten temat??? |
soop SYMPATYCZNY GOŚĆ PT Cruiser 2.4L Limi ... Białystok | 2004-01-31 22:39:24 Mi na dziurze poszla wlasnie galka - dolna.
Nie slyszalem o tej firmie, ale jezeli ktos ma namiar na te cuda to prosze o cynk |
mkee SYMPATYCZNY GOŚĆ lada 2105 bochnia | 2004-01-31 23:18:59 w poniedzialek sprawdze ceny,sa produkowane ale trzeba troche czekac bo jakos malo kto to kupuje. |
Krzysztof-Fleszer SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada 2107 Krakow | 2004-02-01 12:37:24 wiec tak: Owszem trzeba testowac i robic i kombinowac, ale sory, ja sie za testowanie na sobie nie biore jak chodzi o zawieszenie!A dorobienie tulejek odpoowiedznicg, to zaledwie 1/3 sukcesu!
Do tego tez trzeba miec specjalne oski! Jestem teraz na etapie informowania sie jak to wyglda. I po prostu chcialem wiedziec czy w polsce to sprzedaja, i za ile. mkee - prosze jak zdazysz to sprawdz mi dokladnie ta cene amorkow niwa(komplet) tych polskich najtwardszych(jak ustalilismy podwojnego dzialania-gora-dol) i daj znac na priv jak mozesz. A poza tym - kurna padlem dzis ofiara cholernych ograniczen forum. Probowalem napisac z innego kompa, ale bez logowania sie nie dalo- a jak sie logowalem to sie posralo! Ale to wina kompa na ktorym probowalem to zrobic. Ja sie zachwycam tym co dobre |