ZIMOWY KRĘCIOŁEK W KRAKOWIE niedziela (25.01) godz. 12:00

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w tytule kiedy bedzie w koncu kreciol zimowy F&F ?

[ wiadomość edytowana przez: schwepes dnia 2004-01-20 19:00:07 ]

Ja już mam zimowego kręcioła naukowego

po sesji myślę że coś zrobimy...ja wcześniej odpadam.
No chyba że cześć osób nie ucząca się zajmie się wszystkim..

pozdro

no ja tez odpadam. sesja mnie doluje.... szkola szkola robi we mnie dola....
pozdro

Cytat:
2004-01-19 00:18:11, Koniu pisze:
Ja już mam zimowego kręcioła naukowego

po sesji myślę że coś zrobimy...ja wcześniej odpadam.

No to czekamy na pomyślne zaliczenie Twojej sesji i na mase śniegu , tylko żeby go nikt za bardzo nie rozjeździł przed kręciołem , bo strasznie kiepsko sie będzie śmigało po lodzie , zwłaszcza na letnich oponkach które niektórzy posiadają .(żart ) Czekamy !!

sesja zobaczymy co będzie... w najgorszym (najlepszym??) wypadku już niedlugo ponad pół roku wolnego a co do zabezpieczenia zajezdnii to możnaby taśmą biało-czerwoną przepasać wjazd - może ktoś się da nabrać i nie będzie wjeżdżał

ja teraz tez odpadam po sesji oczywiscie

Eno chlopaki sesja sesją przeciez nie bedziemy tam jezdzic przez tydzien tylko przez jeden dzien w koncu szare komorki tez potrzebuja odpoczac.

Taki ladny sniegowy weekend sie zapowiada myslalem ze sie cos zmontuje ehhhh

Ja bym pojezdzil tylko ja moge byc dopiero okolo 14

ja odpadam z powodu sesji i licznych niedoborów w samochodzie spowodowanych brakiem pieniędzy który mnie przesladuje od jakiegoś czasu

rekinku nie martw sie jednak - obiecalismy kreciolek zimowy w krk i bedzie!!! (oby wtedy jeszcze byl snieg )) bedzie tylko trza zrobic jakas brame, coby inni nie jezdzili bo ostatnio kilka alf romeo nam bruzdzilo. ale damy rade!!!
pozdrowka

eee, wystarczy ze spadnie snieg, a i tak kazdy z was wyskoczy pojezdzic;)

jak bedzie bialo, ja takze sie pisze. co prawda wczoraj znow mialem holowanie, ale juz jestem przyzwyczajony do wiecznych "zonk'ow" w mojej padace i startow niesprawnym malcem;)

ps: tym razem padlo na widynka, i dla niego wielkie podziekowania za assistance!

moze jednak by zrobic w ta niedzielke na jakies 3-4 h spocik i pozniej z powrotem do nauki............ tak sobie za okno popatrzylem.....

jestem w stanie sie skusic!!! przeciez nie mozna sie uczyc non-stop. koniu a ty???puchaty chyba tez dasz rade, co???a widynek?/ choc na chwile?? a reszta???

ale wpisujcie sie bo w takim razie musze wiedziec ile osob bedzie. no, troche odpoczynku od nauki i come on na wrum wrum yeah

[ wiadomość edytowana przez: goorek dnia 2004-01-19 23:47:14 ]

No i o to mi chodzilo
Teraz tylko dograc sprawe bo czau malo a ludzie chca przyjechac wiec jak bedzie.

Goorek jak ja cię chciałem na kr rally wyciągnać to nie chciałes sobie 4 godzinnej przerwy w nauce zrobić a teraz jaki chętny
Jak już pisałem ja odpadam bo i tak nie mam sprawnej fury żeby sobie pokręcić.

Ja przyjade Koniu nie przesadzaj , zrób sobie prz-erwe , a co do fury , to nie ma tam za wiele do spawania, wiec każdy warsztat Ci to zrobi za pare groszy i potrwa to chwilke Więc odpalaj Kanta i ustawiaj spocik Czekamy na decyzje. Chłopie , spręż sie , ma padać cały tydzień i niewielki mrozik - wymarzone warunki !! See Ya

Cytat:
2004-01-20 06:27:37, Koniu pisze:
Jak już pisałem ja odpadam bo i tak nie mam sprawnej fury żeby sobie pokręcić.

Cytat:
Koniu nie przesadzaj , zrób sobie prz-erwe , a co do fury , to nie ma tam za wiele do spawania, wiec każdy warsztat Ci to zrobi za pare groszy i potrwa to chwilke Więc odpalaj Kanta i ustawiaj spocik Czekamy na decyzje. Chłopie , spręż sie , ma padać cały tydzień i niewielki mrozik - wymarzone warunki !! See Ya

Koniu przeciez i tak sie nie uczysz tylko sie opiepszasz i bąki zbijasz jak wstaniesz np o 8 a nie o 12 to akurat bedziesz sie mógł pouczyc i na zlot przyjechac Weź fure umów sie z Kanią i zespawajcie to na poczekaniu, przeciez kasy z ciebie nie zedrze a i czekac nie bedziesz musiał. Tez sie ucze bo mam od zajebania egzaminów ale szkoda takiej "ladnej" pogody, poza tym taki antystres dobrze kazdemu zrobi. Myślmy panowie byle szybko .............

jak bede mial fure to czemu nie to wtedy wpadne

Zawsze wstaje ok. 8 rano więc rozumisz..ogrody
Jakbym miał jeden, max. 2 egzaminy to bym się pojawił ale mam 4 egzaminy i 2 ogromne pamięciówy. Więc jak napisałem ja odpadam. Muszę sesje szybko zaliczyć bo są duże plany na ten sezon i chcemy sie zabrać za nie już po zaliczonych egzaminach.
Przeciez możecie się raz sami pobawić...co to ja jestem maskotka klubowa ?!

PS Gdzie kania ma warsztat w trzebini czy na Jana Pawła za Młynem ?!

Kania ma z jakims kumplem warsztat w kraku, przeciez Azazel robił u niego hample a teraz zawias bedzie robił.