124 Coupe...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Tylko popatrzcie i poczytajcie
na zachęte:

aaaaaale MIAZGA
fajny ma kolektor wydechowy
fajna fura :] ten zolty 124 coupe co jedzi po KRK tesz jest miodzio

Nie mam pytań , kolektor ma fajny.

PG ten zolty 124 coupe z Krakowa jezdzi spoko bo ma pod maska moj byly silnik z argenty na podwojnych gaznikach

sliczny 124 BC... ale u nas w kraju tez sa fajne 124 coupe.... pana Lipinskiego z Kielc i pana Kalinowskiego z Wawy no i oczywiscie krakowskie rodzynki Filipa czyli zolty coupe i czerwony spider{w sumie to teraz jego siostra tym jezdzi } no moze jeszcze nadmienie 124 AC Limby.... tyle ze tu moze sie zemna pare osob nie zgodzic

kiedys mialem okazje rozmawiac z wlascicielem tego zoltego u nas na czyzynach super fura :] hmm a cos slyszalem ze jeszcze u nas jezdzi taki tylko ze czarny..?? ale tego nie jestem pewien...

Prezes... ale ty sie lubisz nademna znecac pokazujac takie furki. Dwa Weberki, 2.0L, stopien sprezania 11:1 Sterowanie zapłonem Abartha, Fotel i kierownica MOMO, no i ten kolektor eeeehhhh... cudo i marzenie Kolor też słuszny

PG ten czarny o ktorym mowisz to prawdopodobnie chodzi wlasnie o 124 AC Wojtka "limby"... jego auto jest w rzeczywistosci ciemnogranatowe i tylko z daleka przypomina 124 AC ktorym kiedys bylo... limba wybral droge extremalnego tuningu.... na zdjeciach z torunskiego tuningparty z lat 2000 2002 chyba sa zdjecia limby jak"jezdzi" swoim 124

hmm tak to pewnie on... chyba jeszcze na nim widzialem naklepke BTR jak dla mnie to bez sensu tuningowac Takie auto.no ale coz...
a tak OT Bart .. jezdzisz po Krakowie swoim Dino??
nie ukrywam ze bym sobie go kiedys chcial poogladal jezeli bylaby taka mozliwosc

ostatnio szalał Dino przed garażem...
tylko coś szybko skończył...

nic nie poszalal bo benzyny nie nalal a dino pic musi, bez wahy sie dusi i pod garazem staje i rozne sa jaje...potem trzeba pchac..q..a jego mac!!
PG jak chcesz to daj znac kiedy masz czas to wpadniesz do mnie i pojedziemy pod garazyk, dino jak juz wiesz z wierszyka{normalnie nie czuje jak rymuje } ma sucho w baku tak ze nie pojezdzimy...... a ja zaplacilem wlasnie za studia i mam dokladnie 6 zeta przy sobie a za tyle kasy to nawet nie bedzie wystarczajaco wahy zeby zapelnic komory plywakowe w 3 weberach 40 DCNF

[ wiadomość edytowana przez: bart128 dnia 2004-01-30 15:19:52 ]

ok Bart to jak bede mial chwilke czasu to napisze ci na Priva.. i sie zgadamy :] jak narazie to i u mnie z kasa kiepsko kupilem pare rzeczy do swojego :] .... ale co do wizyty u Dino jestem chetny :]

myślałem że silnik 2,0 nie wejdzie do 124ac bo maska schodzi nisko,
a tu proszę nawet idf'y się jeszcze zmieszczą...