Śmierć Janusza Kuliga :(

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Dzis jak wam wiadomu Zginol Jeden z Najlepszych Kierowcow Rajdowych Ktorym JesT Janusz Kulig poniosł smierć we wlasnym Fiacie Stillo co wy na to by zrobic jakies spotkankoo na Jego Cześć

Ja oczywiscie jestem za.ale sadzac po ruchu jaki tu ostatnio panuje to nie wiem czy cos z tego wyjdzie.

Odszedl Mistrz, lacze sie w zalu

Uwazajmy panowie na drogach,aby bylo jak najmniej takich pechowych piatkow 13 jak ten.

Jak dla mnie to bardzo smutna sprawa. W takich okolicznościach... złośliwy przypadek. szok.
to nam daje do myślenia...w samochodzie nigdy nie można się czuć bezpiecznym...nawet gdy mamy doskonałe umiejętności zapięte pasy i setki innych zabezpieczeń...

no i gdyby droznicy nie zasypiali GRRRRRRRRRRRRRR

a wogole spotkanie?? i co przyjada 4 auta i co bedziemy stac i o czym gadac? bo watpie czy ktos tu wie co ta sa rajdy samochodowe pomyliles forum "kolego" to forum tuningu a nie forum o rajdach
Pozdrawiam

Ps pomysl moze i fajny ale nie na to forum

Straszna strata dla sportu motorowego w naszym kraju. Janusz Kulig byl jednym z najleppszych polskich kierowcow jezeli nie najlepszym. Niestety nikt niezna dnia ani godziny. Organizowanie spotkania kubowego z tego powodu moim zdaniem niejest to najlepsze rozwiazanie. Jest mi ztego zdarzenai naprawde smutno a uczcic jego pamiec mozna zakladajac czarna wstarzke na antene lub przepasajac prawa lampe w waszym aucie rowniez czarna tasma.

spotkać sie można zawsze a już nie mówię o tym że jak najbardziej uważam że na naszym forum to odpowiedni temat do rozmów ( śliwek ) o tuningu to już tu mało kto pisze !!

SZOK - gość był naprawdę spoko , przejedzałem dzis w tym miejscu w okolicy było kilka stuningowanych furek co świadczy że jest to wielka strata dla wielu !!! Dla mnie też byłem jednym z wielu fanów dla których on zawsze po rajdzie znajdował czas !!! Jakoś trzeba bedzie uczcić tą stratę !!

witam was moi dorodzy
o tej stracie wie chyba kazdy.rowniez bylem w tym miejscu i to nie z nimnulem i musze powiedziec ze duzo osoub tam sie przewija patrzac na ten "czarny" punkt.uczcit to mozna tak jak mowil misiek albo w dniu pogrzebu zrobic jakis maly przejazd przez miasto rowniez z tymi wstarzeczkami badz jakimis flagami i uczcic to minuta ciszy badz dzwiekiem klaksonow i syren.mozna skrzyknac inne kluby spotkac sie i to zorganizowac ale ja niewiem bo sie na tym nieznam niewiem czy to dobry pomysl.decyzja nalezy do was i do innych
pozdrawiam

Cytat:
2004-02-14 01:31:18, Sliwek_Wrc pisze:
a wogole spotkanie?? i co przyjada 4 auta i co bedziemy stac i o czym gadac? bo watpie czy ktos tu wie co ta sa rajdy samochodowe pomyliles forum "kolego" to forum tuningu a nie forum o rajdach
Pozdrawiam

Ps pomysl moze i fajny ale nie na to forum

Co Ty człowieku opowiadasz ? Nie jestem tutaj klubowiczem ale co ma do rzeczy jaki to klub. Tu chodzi i oddanie hołdu zamrłemu tragicznie mistrzowi... człowiekowi. Co to za różnica czym kto się interesuje.

Po drugie 22 lutego nasz klub organizuje zlot. Będzie wycieczka do Muzeum Inżynierii Miejskiej by pooglądać twory polskiej motoryzacji. Później jakiś mały KJS'ik i na końcu dla chętnych wieczorową porą wyjazd do Rzezawy na miejsce tragicznej śmierci Janusza. Myślę, że tam pownien pojechać każdy miłośnik motoryzacji, niezależnie od tego czy kocha rajdy, tuning, lub polskie samochody, tak jak mój klub.

[ wiadomość edytowana przez: Lajkonik dnia 2004-02-15 14:26:06 ]