| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Guzix Frytaaa SYmpatyk KsK | 2004-02-13 23:17:48 Dzis jak wam wiadomu Zginol Jeden z Najlepszych Kierowcow Rajdowych Ktorym JesT Janusz Kulig poniosł smierć we wlasnym Fiacie Stillo |
wilu136 Skodillak Krakoff | 2004-02-13 23:54:08 Ja oczywiscie jestem za.ale sadzac po ruchu jaki tu ostatnio panuje to nie wiem czy cos z tego wyjdzie.
Odszedl Mistrz, lacze sie w zalu Uwazajmy panowie na drogach,aby bylo jak najmniej takich pechowych piatkow 13 jak ten. |
Sliwek_Wrc Skoda 105 L Krakow | 2004-02-14 00:44:03 no i gdyby droznicy nie zasypiali GRRRRRRRRRRRRRR |
Sliwek_Wrc Skoda 105 L Krakow | 2004-02-14 01:31:18 a wogole spotkanie?? i co przyjada 4 auta i co bedziemy stac i o czym gadac? bo watpie czy ktos tu wie co ta sa rajdy samochodowe pomyliles forum "kolego" to forum tuningu a nie forum o rajdach
Pozdrawiam Ps pomysl moze i fajny ale nie na to forum |
NIMNUL KSK Klubowicz AUDI 100 S4 2.2T QUA ... Kraków | 2004-02-14 16:22:21 spotkać sie można zawsze a już nie mówię o tym że jak najbardziej uważam że na naszym forum to odpowiedni temat do rozmów ( śliwek ) o tuningu to już tu mało kto pisze !! SZOK - gość był naprawdę spoko , przejedzałem dzis w tym miejscu w okolicy było kilka stuningowanych furek co świadczy że jest to wielka strata dla wielu !!! Dla mnie też |
Mefisto KSK Szefostwo Nissan 100NX Kraków | 2004-02-15 00:14:09 witam was moi dorodzy
o tej stracie wie chyba kazdy.rowniez bylem w tym miejscu i to nie z nimnulem i musze powiedziec ze duzo osoub tam sie przewija patrzac na ten "czarny" punkt.uczcit to mozna tak jak mowil misiek albo w dniu pogrzebu zrobic jakis maly przejazd przez miasto rowniez z tymi wstarzeczkami badz jakimis flagami i uczcic to minuta ciszy badz dzwiekiem klaksonow i syren.mozna skrzyknac inne kluby spotkac sie i to zorganizowac ale ja niewiem bo sie na tym nieznam niewiem czy to dobry pomysl.decyzja nalezy do was i do innych pozdrawiam |