MotoNews.pl
5 O.T. Gra ktos w NFS UNDERGROUND (35744/26) - PT

O.T. Gra ktos w NFS UNDERGROUND

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
gra ktos w Need for Speed Underground??

moze zrobilibysmy zawody klubowe On Line??
wrazie czego sluze pathem do gry w sieci

Ja gram jak narazie ale jestem za takkimi zawodami mozna sie zmierzyc

Jak strzele formata, to moge zagrać. Choć jeszcze tego nie czyniłem

[ wiadomość edytowana przez: Zoltar dnia 2004-01-09 19:59:00 ]

A ja mam rive tnt2 m64 i mi nie chodzi, chociaz mam 1,8 ghz i 256ramu to moge sobie pomarzyc.

Niestety RICO - teraz koniem pociągowym dziesiejszych gier jest karta graficzna, a niestety tnt2M64 to juz relikt - wiem bo miałem do niedawna, ale mozesz spokojnie popykac w inna fantastyczna gierkę - "Mafię" POLECAM !!!!

Cytat:
A ja mam rive tnt2 m64 i mi nie chodzi, chociaz mam 1,8 ghz i 256ramu to moge sobie pomarzyc

czas najwyzszy zmienic karte
sprobuj jeszcze ze sterownikami i direct X

Mafie calutko przeszedlem... gra jest exxxxtraaa

Kto mi moze ta giere przepalic ?

Chetnie pogram.. ale pod warunkiem ze ktos bedzie zakladal server bo jestem za NATem...

A ha... moze ktos gra w DIABLO 2 LoD ? )

Cytat:
2004-01-09 20:40:20, RICO__ pisze:
A ja mam rive tnt2 m64 i mi nie chodzi, chociaz mam 1,8 ghz i 256ramu to moge sobie pomarzyc.

U mnie taka karta jest tym samym problemem

W nic nie gram, to nic nie kupowałem szybszego. Coś trza kupić

giere ma bartek
sam mu ja dalempalic nie musisz wez od bartka zainstaluj i dorzuc patcha NO CD
jak nie masz to ci podesle
ja tez jestem za natem i dzisiaj gralem bryka zawaliscie
lista serwerow jest jak sie polaczysz do wyboru do koloru

ew moge podeslac swoje seavy bo ja gre skonczylem i mam auto wypasione na maxa wiec jak wystartujesz ze mna od zera to nie masz szans
bartek z tego co wiem tez konczy wiec auto ma ok

Spoko... NFS Porshe przeszedlem w 3 dni...

Dostarczcie mi gre i Was szybko dogonie

Jak to Zoltar kiedys napisal mi na GG...

Ze mnie napaleniec jest... hehe

Maniak komputerowy i netowy... w Diablo na BN gram juz 4 lata czasami po 10g dziennie

Mafia spoko troche krotka

Z ciekawych gier polecam Dungeon Siege z dodatkiem Legends Of Aranna... RPG 3D w stylu Diablo + Baldurs Gate...

Grałem w to... 10 minut. Nie przypadła do gustu. Poprzednia wersja również. Najlepsza była NFS Porsche. W NFSU fizyka jazdy jest do bani. Zwykła arkadówka. Sama koncepcja gry w porządku, mogli jednak dodać troche realizmu... Tak samo CMR3. CMR2 była (i jest) super. Przykład, jak można popsuć coś dobrego.

Gierka jest wypasona na maxa - najlepsza samochodowka w jaka gralem na kompie. Ja za pierwszym razem przeszedlem cala gra na medium . Potem jeszcze raz na hard , a teraz z tego wzgledu ze sie nudze czasem w akademiku to gram juz 3 raz od poczatku. Z karta riva tnt2m64 jest taka sprawa ze ona nie obsluguje sterownikow directx 9.0 i dupa zbita - nie ma szans zeby na niej gra poszla. Ale jak ktos ma jakies 30 - 40zl na zbyciu to polecam sprzedac ta karte na allegro dorzucic z 30zl i kupic sobie na allegro GF 2MX 64mb - nie wiele kasy trzeba wydac a zawsze to juz lepiej i bedzie dzialac. Na internecie jeszcze nie mialem w to okazji grac bo ja mam jakas dziwna wersje - zajmuje 1,2 gb na dysku (w tej formie mi ja kolega dal) i nie trzeba zadnej plytki cd do tego .

mcneo
zgadza sie u mnie tez gierka tyle zajmuje z tym ze ty masz dolozony patch nocd
teraz wystarczy dorzucic jeszcze jeden do gray przez net i hulaj dusza mozemy robic zawody klubowe

Cytat:
Grałem w to... 10 minut. Nie przypadła do gustu. Poprzednia wersja również. Najlepsza była NFS Porsche. W NFSU fizyka jazdy jest do bani. Zwykła arkadówka. Sama koncepcja gry w porządku, mogli jednak dodać troche realizmu... Tak samo CMR3. CMR2 była (i jest) super. Przykład, jak można popsuć coś dobrego.

To zagraj w Colina 3

Ja kur....niemoge przejechac jednej trasy jestem na 103 i mam do przejechania 7 okrazen i niemoge jest tak beznadziejna ze juz wkur... jestem. Jezdzilem wszytskimi furami i nik.

P.S Cezariusz ten Scanline niejest taki zwrotny a do tej trasy musi byc zwrotna i szybka fura

juz nie pamietam czym te 7 kolek przejechalem
ale albo nissan skyline(najszypsze bydle w stajni) albo honda S2000

Jezdzilem honda S2000 i skylinem i nic a to dlatego ze one sa malo zwrotne a ta tarasa jest strazsnie kreta. Jezdze samochodami narazie typu Acura i Integra bo sa zwrotne ale niesa az tak szybki. Zobaczymy narazie kre pozyczylem Keyjeyowi

tez mialem ten problem i ja pojechalem Honda Civic albo Dodge Neon - juz nie pamietam ale ktoryms z tych napewno

Od samego poczatku jezdze 206 i narazie na medium same mienczaki odezwe sie jak bede na 1 miejscu wszedzie...

Wczoraj dostalem gre od Bartka... i mam dopiero 9 miejsce...