MotoNews.pl

Niższe ceny modułów V-tech

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
nie wiem czy wiecie ale krakowska firma V-tech przeprowadziła obniżke swoich wyrobów, moduły do silników owlnossących kosztują teraz tylko 1000 zł - a biorąc pod uwagę jakość V-tech'u ( która przewyższa dużo zachodne firmy czy Chiptunning) to jest to naprawde okazja!

A skąd masz te informacje o niebywałej jakości ?

Sam wymyśliłeś, czy odwiedziłeś ich strone

Pytam poważnie

czy juz ci mowilem ze siegasz dna? aaa mowiłem ci już jaki jesteś załosny i beznadziejny przepraszam nie bede sie powtarzać

hmm wiec w ostatnim numerze czasopisma GT jest po pierwsze porwonanie kilku modulow, pare numerow wczesniej tez jest (chyba) porownanie i w kazdym V-tech wychodzi najlepiej jesli chodzi o jakość/cena
a informacje o cenach i o obnizce:
http://www.vtech.pl/body_ceny.html
i w tym samym magazynie na poczatku :d

Dla klubów i organizacji związanych z motoryzacją proponujemy specjalne zniżki na dowolne dostarczane przez nas towary i usługi. Dotychczas współpracujemy z Klubem VW Golf GT, Krakowskim Auto Tuning Klubem i Klubem Tuning Polska. Kontakt: tuning@vtech.pl

to jesszcze zasluguje na uwage

Sam jesteś żałosny człowieku... GT to brukowiec, a V-tech nigdy nie był guru od chiptuningu...

Pozatym robisz jakąś reklame ?

Bo nie wiem po co ten temat... Jak ktoś będzie chciał zachipować auto, to sobie sam znajdzie, lub zapyta o porade... Póki co prawdziwa okazja... Te 5 koni za 1000 zł... Zajebista oferta... nic tylko brać, unieść dupe i srać...

Więc nie podskakuj i nie obrażaj ludzi bez powodu, bo będziesz żałował...

Wiesz co Zoltar, powiem szczerze ze ty chyba na sile chcesz sie klucic, na sile chcesz wzniecic kolejna bijatyke na bluzgi. Lasombra po prostu umiescil komunikat a Ty oczywiscie musiales na niego najezdzac, oczywiscie nie mogles po prostu przemilczec temat i albo ktos odpisze albo temat spadnie w dół. Najlepiej sie spotkajcie w realu i pogadajcie bo w gebie to kazdy jest silny.

Cytat:
2004-02-05 21:17:00, RICO__ pisze:
Wiesz co Zoltar, powiem szczerze ze ty chyba na sile chcesz sie klucic, na sile chcesz wzniecic kolejna bijatyke na bluzgi. Lasombra po prostu umiescil komunikat a Ty oczywiscie musiales na niego najezdzac, oczywiscie nie mogles po prostu przemilczec temat i albo ktos odpisze albo temat spadnie w dół. Najlepiej sie spotkajcie w realu i pogadajcie bo w gebie to kazdy jest silny.

Zobacz kto zaczął obrażać pierwszy...

Zresztą nieważne...

Luz Zolti, luz .

Cytat:
Zobacz kto zaczął obrażać pierwszy...

Hmm... to " czy to sobie wymysliles " zabrzmialo jak jakas drwina.

Cytat:
Zresztą nieważne...

I takie podejscie jest w 100% prawidlowe

Rico ale my sie z Zoltarem lubimy na prawde, ja po prostu nie szanuje go wogole i uwazam za ostatnia sciere ktra coraz bardziej sie zeszmaca
a dlaczego?
od czasu pewnego jego posta na forum za ktory jak go spotakm na ulicy do bede tak dlugo tlukl az mnei policja zabierze nic po za tym w suemi to fajny gosc.....

aco do V-techu to 1000 za 5 km... Zoltar pogadaj w tkaim wypadku z Mackiem Gt bo chyba jest idiota wywala tyle kasy dla paru "koniuszy" no frajer po prostu... nie rozumiesz ze niektorzy uznaja ze to warto ? bo jak chcesz sobie kupic dobry tlumik ktory moze ci zabrac te 5 koni to wydasz z 500 zł, chcesz zmodyfikowac dolot pwoedzmy stozek plus power rura to jakies 700 a wynik nei pewny... a V-tech jest raczje pewny i jest duzo lepszy od chiptunningu ktory jest prawie 2 razy drozszy i sporo slabszy jesli chodzi o o zyskane osiagi. i tyle

dlugo meni nie bylo to myslaelm ze meni kwiatkami przywitasz a ty taki

Cytat:
2004-02-05 22:08:30, Lasombra pisze:
... a V-tech jest raczje pewny i jest duzo lepszy od chiptunningu ...

... od Chiptrononic'a (tak tylko się wtrącę, bez żadnych podtekstów)

Nie właź na mnie, bo upadek będzie bolesny...

Z tym tłuczeniem to fajnie jest sobie pomarzyć... Ale pozdrawiam .

Cytat:
a V-tech jest raczje pewny i jest duzo lepszy od chiptunningu

Chiptunning ? O co Ci chodzi. Byłbyś łaskaw wyjaśnić, bo nie kumam

Maciek był/jest zmuszony... Do kupna nowego sterownika... Przyjdzie czas, że i Ty zrozumiesz dlaczego...

Power rura ? Koniecznie od Grabowskiego... .

Dobry tłumik ?. Tzn. to taki co dobrze wyje... ? . Taki to da power, ale psychologiczny... Więc się zgadza...

Uuu... Po Warszawie będę musiał chodzić z ochroną... Niestety ani na chodniku, ani na ulicy mnie nie dogonisz .

Również pozdrawiam... Kwiaty daje tylko Kobietom... Nie popadaj w narcyzm

Lasombra... nie filozuj...

Zoltar... pomysl...

Tyle przekazu...

Cytat:
2004-02-05 22:44:57, DrA pisze:
Zoltar... pomysl...

Tyle przekazu...

True...

Zoltar po co ty sie do Lasombry czepiasz. Zrobil topik i dobra. Ma do tego prawo. A moze ktos szuka i niewiedzial ze cos takiego jest. Wiec nierob dymu.

P.S zauwazylem ze ty lupisz sie sprzeczac. Wiadomo ze jak atakujesz Michala to on sie broni proste. Wiec nieczepiaj sie wielki M

Kurde ale to teraz Zoltar sobie odpuscil sprzeczke a Michal go zaatakowal, ja juz rozkladam rece, beda sobie jeszcze grozic.... panowie po prostu niech jeden drugiego ignoruje.

... dziwny jest teeeeen świat....

ech dzieci dzieci... klocic sie tylko potraficie, ja kupilem chipa za 900zl z faktura (grunt to dobrze pogadac z pania przez telefon to jeszcze wpisala naprawe komputera coby latwiej w firmie przeszlo ) i nie liczac poczatkowych problemow z dolotem gazu teraz ciesze sie dosc szybka i dynamiczna jazda... i wcale nie uwazam ze wyrzucilem pieniedzy w bloto bo nie kupowalem chipa dla 5KM (bo to przeciez przeklada sie tylko na V max) tylko dla niutonow coby wyprzedzanie i start byly przyjemniejsze. Drugi raz na hamownie pewnie nie pojade bo promocja za 50zl sie skonczyla ale dodam tyle ze z 20sek. do setki na gazie samochod teraz sie zwija w 14-15 na beznynie roznica w przyspieszeniu to moze jakies 1-2sek ale przelaczam na beznynke tylko jak chce utrzec nosa jakims barankom (ostatni wyczyn to polkniecie hondy civic 1.6 o cala dlugosc do 80km/h)

o i to jest prawidłowe podejscie

Pierwsze starcie Lasombra vs Zoltar punkuje na remis, po jednym ostrzezeniu za bicie ponizej pasa, na przyszłość proszę powstrzymać się od nadgryzania przeciwnikowi uszu.
CZEKAM NA WIECEJ - bo fajnie Was sie czyta gdy Wam nerwy puszczają - śmiechu do nagłej krwi.

Ps. w żadnym razie nie zamykac tego watku, bo wtedy ja się wnerwię