Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Lasombra Nehedar Abir Warszawa | 2004-02-05 17:50:19 nie wiem czy wiecie ale krakowska firma V-tech przeprowadziła obniżke swoich wyrobów, moduły do silników owlnossących kosztują teraz tylko 1000 zł - a biorąc pod uwagę jakość V-tech'u ( która przewyższa dużo zachodne firmy czy Chiptunning) to jest to naprawde okazja! |
Zoltar Fajne Gdańsk | 2004-02-05 18:38:15 A skąd masz te informacje o niebywałej jakości ? ![]() Sam wymyśliłeś, czy odwiedziłeś ich strone ![]() Pytam poważnie ![]() |
![]() Lasombra Nehedar Abir Warszawa | 2004-02-05 19:58:59 czy juz ci mowilem ze siegasz dna? aaa mowiłem ci już jaki jesteś załosny i beznadziejny przepraszam nie bede sie powtarzać ![]() hmm wiec w ostatnim numerze czasopisma GT jest po pierwsze porwonanie kilku modulow, pare numerow wczesniej tez jest (chyba) porownanie i w kazdym V-tech wychodzi najlepiej jesli chodzi o jakość/cena a informacje o cenach i o obnizce: http://www.vtech.pl/body_ceny.html i w tym samym magazynie na poczatku :d |
![]() Lasombra Nehedar Abir Warszawa | 2004-02-05 20:07:01 Dla klubów i organizacji związanych z motoryzacją proponujemy specjalne zniżki na dowolne dostarczane przez nas towary i usługi. Dotychczas współpracujemy z Klubem VW Golf GT, Krakowskim Auto Tuning Klubem i Klubem Tuning Polska. Kontakt: tuning@vtech.pl
to jesszcze zasluguje na uwage ![]() |
![]() Martinezzz Focus II Radom / Warszawa | 2004-02-05 21:24:35 Luz Zolti, luz ![]() |
![]() RICO__ Espero 1,5 LPG Kraina wiecznych lodów | 2004-02-05 21:24:44
Hmm... to " czy to sobie wymysliles " zabrzmialo jak jakas drwina.
I takie podejscie jest w 100% prawidlowe ![]() |
![]() Lasombra Nehedar Abir Warszawa | 2004-02-05 22:08:30 Rico ale my sie z Zoltarem lubimy na prawde, ja po prostu nie szanuje go wogole i uwazam za ostatnia sciere ktra coraz bardziej sie zeszmaca ![]() a dlaczego? od czasu pewnego jego posta na forum za ktory jak go spotakm na ulicy do bede tak dlugo tlukl az mnei policja zabierze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() aco do V-techu to 1000 za 5 km... Zoltar pogadaj w tkaim wypadku z Mackiem Gt bo chyba jest idiota wywala tyle kasy dla paru "koniuszy" no frajer po prostu... nie rozumiesz ze niektorzy uznaja ze to warto ? bo jak chcesz sobie kupic dobry tlumik ktory moze ci zabrac te 5 koni to wydasz z 500 zł, chcesz zmodyfikowac dolot pwoedzmy stozek plus power rura to jakies 700 a wynik nei pewny... a V-tech jest raczje pewny i jest duzo lepszy od chiptunningu ktory jest prawie 2 razy drozszy i sporo slabszy jesli chodzi o o zyskane osiagi. i tyle ![]() dlugo meni nie bylo to myslaelm ze meni kwiatkami przywitasz a ty taki ![]() |
![]() SpeedR Była biała lodówka, ... Wawa/ Perth (Aussie) | 2004-02-05 22:31:20
... od Chiptrononic'a (tak tylko się wtrącę, bez żadnych podtekstów) ![]() |
Zoltar Fajne Gdańsk | 2004-02-05 22:32:06 Nie właź na mnie, bo upadek będzie bolesny...
Z tym tłuczeniem to fajnie jest sobie pomarzyć... Ale pozdrawiam ![]()
Chiptunning ? O co Ci chodzi. Byłbyś łaskaw wyjaśnić, bo nie kumam ![]() Maciek był/jest zmuszony... Do kupna nowego sterownika... Przyjdzie czas, że i Ty zrozumiesz dlaczego... ![]() Power rura ? Koniecznie od Grabowskiego... ![]() Dobry tłumik ?. Tzn. to taki co dobrze wyje... ? ![]() Uuu... Po Warszawie będę musiał chodzić z ochroną... Niestety ani na chodniku, ani na ulicy mnie nie dogonisz ![]() Również pozdrawiam... Kwiaty daje tylko Kobietom... Nie popadaj w narcyzm ![]() |
![]() DrA eS ... | 2004-02-05 22:44:57 Lasombra... nie filozuj...
Zoltar... pomysl... Tyle przekazu... |
Zoltar Fajne Gdańsk | 2004-02-05 22:48:12
True... |
![]() Bartek1112 Mercedes A35 Warszawa | 2004-02-05 22:50:28 Zoltar po co ty sie do Lasombry czepiasz. Zrobil topik i dobra. Ma do tego prawo. A moze ktos szuka i niewiedzial ze cos takiego jest. Wiec nierob dymu.
P.S zauwazylem ze ty lupisz sie sprzeczac. Wiadomo ze jak atakujesz Michala to on sie broni proste. Wiec nieczepiaj sie wielki M |
![]() RICO__ Espero 1,5 LPG Kraina wiecznych lodów | 2004-02-06 06:58:17 Kurde ale to teraz Zoltar sobie odpuscil sprzeczke a Michal go zaatakowal, ja juz rozkladam rece, beda sobie jeszcze grozic.... panowie po prostu niech jeden drugiego ignoruje. |
![]() Lasombra Nehedar Abir Warszawa | 2004-02-06 08:37:05 ... dziwny jest teeeeen świat.... ![]() |
Klucho kia cee'd 1.6 crdi Lublin | 2004-02-07 08:57:34 ech dzieci dzieci... klocic sie tylko potraficie, ja kupilem chipa za 900zl z faktura (grunt to dobrze pogadac z pania przez telefon to jeszcze wpisala naprawe komputera coby latwiej w firmie przeszlo ![]() |
![]() Lasombra Nehedar Abir Warszawa | 2004-02-07 10:37:35 o i to jest prawidłowe podejscie ![]() ![]() |
![]() Maciej75 Brawo 1.4 MJet Poznań | 2004-02-07 11:01:37 Pierwsze starcie Lasombra vs Zoltar punkuje na remis, po jednym ostrzezeniu za bicie ponizej pasa, na przyszłość proszę powstrzymać się od nadgryzania przeciwnikowi uszu.
CZEKAM NA WIECEJ - bo fajnie Was sie czyta gdy Wam nerwy puszczają - śmiechu do nagłej krwi. Ps. w żadnym razie nie zamykac tego watku, bo wtedy ja się wnerwię ![]() ![]() |