Zlot F&F w Rzeszowie 8 luty.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wspólnie z Rzeszowkimi baronami (Qba, Maczos, Vader) ustaliliśmy wstepnie termin rzeszowskiego zlotu F&F na 6,7 lub 8-ego lutego.
Zlot odbedzie sie na dwoch rzeszowskich placach tj. Podpromie i Lisia Góra. Dokladny termin i godzina zalezy tylko i wylącznie od mozliwosci chetnych i zostanie podana najpóźniej na trzy dni przed zlotem.
Zapraszamy wszystkich miłośników starych fiatów i nietylko.
W programie zlotu : wspólna zabawa na placach, a pozniej po odstawieniu fur wspolne piwko.
Pozdrawiamy i zapraszamy

Wpisujcie sie do topicu i piszcie kiedy wam pasuje.

[ wiadomość edytowana przez: koniu dnia 2004-01-31 13:32:48 ]

elou,
moze mi sie uda przyjechać w tym czasie od Rzeszówka, ja dość często tam jestem i mam nadzieje ze mi sie uda was poznać i obejrzeć wasze furki pozdro i moze do ZLOTU

A co ty tu u nas porabiasz na podkarpaciu jesli mozna spytac?

a czemu piszecie tu, a nie na głównym??

? cholera chyba mi sie przestawilo scrolem...

Cytat:
2004-01-27 22:16:12, dejta pisze:
A co ty tu u nas porabiasz na podkarpaciu jesli mozna spytac?

pewnie ze mozna spytać, mam dość duuzą rodzine w Rzeszowie, moja mama z tamtąd pochodzi, no i mam też w cholere znajomych.. jak jestem w Rz to mieszkam na W.Stwosza to jest na GWARDZISTÓW..

sorki 2 razy mi się nacisnęło.. to nie chcący

[ wiadomość edytowana przez: devilmick dnia 2004-01-27 22:41:40 ]

Cytat:

Koniu nam kazal

On nas chyba nie lubi

Dawac ludzie dopisywac sie - zobaczymy kto jak sobie radzi na sniegu

Pozdro

Cytat:
2004-01-27 22:36:52, Maczos pisze:
Cytat:

Koniu nam kazal

On nas chyba nie lubi

Dawac ludzie dopisywac sie - zobaczymy kto jak sobie radzi na sniegu

Pozdro

To ty nasz człowiek jesteś przyjezdzaj na zlot.
Znam dobrze Gwardzistów SOVIA PANY

Cytat:

To ty nasz człowiek jesteś przyjezdzaj na zlot.
Znam dobrze Gwardzistów SOVIA PANY

no proste ze SWÓJ CHŁOP !! moze nawet mamy współnych znajomych... mój kuzynek w Resce gra

Dejta 8ego na podpromiu jest Zlor PFT na którym KTSW sie pojawia minimum 10 autami.........

Pogadaj z Zioem - ten zlot bedzie pół legalny ....
Niedziela była by ok bo tak to wiesz - lublin tez poinformowany i ma wpasc 8ego na podpromie ........
Pozatym arczej odpada by pare osób od nas jechało 6ego po czym 8 ego znowu - paliwa troche szkoda.......

To tyle

Cytat:
2004-01-28 11:07:41, CZUCZU pisze:
Dejta 8ego na podpromiu jest Zlor PFT na którym KTSW sie pojawia minimum 10 autami.........

Pogadaj z Zioem - ten zlot bedzie pół legalny ....
Niedziela była by ok bo tak to wiesz - lublin tez poinformowany i ma wpasc 8ego na podpromie ........
Pozatym arczej odpada by pare osób od nas jechało 6ego po czym 8 ego znowu - paliwa troche szkoda.......

To tyle

To my bardzo chetnie sie dolaczymy do zlotu pft przynajmniej bedzie wiecej samochodow. Juz raz laczylismy i bylo jak najbardziej ok. No to CZUCZU laduj tylek w malacza i przyjezdzaj.
tylko niestety tym razem nie bede bobkiem tylko dfem i raczej sie scigac nie bede...
Musze ci jeszcze powiedziec ze mamy tutaj jeszcze jeden placyk ktory mozna wykozystac do zabawy. podpromie w dzien na polegala jest takie sobie... Mam tu na mysli plac pod lisia gora, sa tam opony, jest duzy i bardzo bezpieczny.
Pozdr

Jako niepisany przedstawiciel klubu fiat 127 (juz wkrotce )
deklaruje sie do przybycia na zlot! przekarze wszystkim znajomym posiadajacym siodemki i nie tylko podejrzewam ze bedzie nas kolo 5 osob jak nie wiecej!

jak trzeba cos pomoc to kontaktowac sie przez gg: 563252
co do terminu to najlepiej pasi 6 albo 7
godzina obojetna

bry wlasnie doczytalem ....i 8go tez mi moze pasic pomimo tego ze mam egzamin z TWN (technik wysokich napiec) :>
Prosze jeszcze o sztywne ustawienie daty spotkania to wanze! powiesze to na mojej stronie i przekaze znajomym, zeby data spotkanie nie ulegla zmianie! ustalcie ostatecznie :]

ja bede na pewno przeciez . jakbym mogl nie byc .... i uwazam ze jedno miejsce i droogie jest niezbedne do testow jedno ma to co drogiemu brakuje i odwrotnie
Dla tych ktorzy nie byli , lub nie kojarza:
1 Lisia gora:
+ dloooooogie boki
+ plac z oponami (mozliwe traski , byly plac do nauki jazdy)
+ opony zamiast kraweznikow )))))
+ spokojne miesce z dala od gapioow
- nierowna nawierzchnia na najwiekszym luku (126 warnning )
2 Podpromie:
+ doozo zakretów (90 stopni , przeplatane)
+ sporo miejsca po wyjsciu z looku
- krawezniki
- widac wszystko z mostu (teoretyczna policja zjawia sie w 3 min.)
- ewentualny lod na lookach (caly czas ktos sie wscieka )
- podobno zrobili lodowisko dzieciom .... nie to ze nie loobie dziecie ... no ale ....kurwa
zabrali 10 m kwadratowych wscieki

...bede...napewno..pomoge...., poznamy sie, itp;]

..rajdował nie bede

Qba ja tez nie bede bo to nie bedzie rajd . ale pare bokow sobie nie odmoowie. to nie rajd o zlote kalesony tylko przeciez zabawa doozych chlopcow. jak sie pojawisz to nie wytrzymasz zeby sie nie skusci . I think

...no napewno nie odpusze sobie małego drift challange....ale niestety bede samochodem innej marki niz Fiat...zaden z moich nie jest gotowy..

...ale w koncu bedzie okazja do zapoznania sie frakcji Podkarpackiej F&F;]

tez chetnie poznam ludzi z podkarpacia:] poki co to z naszego regionu poznalem tylko Vadera i Czucza(osobiscie).
Czas sie jakos zorganizowac i zaczac preznie dzialac

Wiec wstepnie jestesmy umowieni na 8 lutego.
cdn.

Hmmm maluchem nie bede...
Powód prozaiczny nie mam kiedy zmienic amorów ..... a ten pływa powyzej 60 ciu...
Jade puntem wraz z klubem - poprowadze kolumne do rzeszowa .......
Ale spoko jak cos to tu jest link do infa ozlocie :

http://forum.tuning.pl/viewtopic.php?t=53169&sid=3789a3e6446ad4d3488ae27ae8576796

lublin obiecał sie tez pojawic ....... ps zlot nielegalny jednak szkoda kasy na ubezpieczenie imprezy .....