MotoNews.pl
8 Zegary od Uno Turbo w Malcu??? (40117/0) - PT

Zegary od Uno Turbo w Malcu???

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Da rade wogóle cosik takiego podpasowac? Chodzi mi głównie o to czy jest on na linke czy elektronik... bo fajnie byłoby mieć obrotek, kilka wskaźników i predkościomierz do 240km/h... nie ma to jak dobra bajerka

taaaaa... i jeszcze wskaznik od turbiny . a ja sie zastanawiam czy dało by rade wpasowac zegary od poldka "Cobry" (te takie stare, kwadratowe) do kanta bez wymiany deski, a jak deskw ymieniac to ile by z tym było roboty, te zegary sa tak ochybne ze az mi sie podobaja

Kuner ty masz eleganta.
Kup linke od fla i zegary okragłe od duzego fiata ......
Ja miałem juz dokładny plan wymiary itp do zrobienia deski A'la abarth .
Predkosciomierz i obrotek kant reszta zastawowska ....
Teraz mozliwe ze go zrealizuje w wiekszym aucie ......
koszt ~ 200 zł
obudowa z drewna max 50 zł Zegary / wskaźniki max 100 zł.
Całosc miałem dac w obudowe ciemny mettalic ...

zegary w uno turbo wystepowaly w 2 wersjach : analog na linke i digital elektroniczne jak np w tipo DGT. powinny pasowac tylko nie wiem czy nie beda przeklamywac jesli sie je podepnie do maluszka... moze sie okazac ze ci skali zabraknie jak bedziesz pomykac 240 malcem....

czuczu bardzo ladnie w obudowie zegarow z zastawy wyglada predkosciomierz i obrotek z lady 2106... ja chcac miec obrotek sobie zrobilem dawno temu taki zestaw w obudowie od f-127 tyle ze nie zdazylem zamontowac bo dostalem w prezencie obrotomierz...

Chyba takie zegary od Lady sa u Porthosa w malcu.. mistrzowsko wyglądają..

Cytat:
2004-02-22 18:00:12, Bart128 pisze:
zegary w uno turbo wystepowaly w 2 wersjach : analog na linke i digital elektroniczne jak np w tipo DGT. powinny pasowac tylko nie wiem czy nie beda przeklamywac jesli sie je podepnie do maluszka... moze sie okazac ze ci skali zabraknie jak bedziesz pomykac 240 malcem....

czuczu bardzo ladnie w obudowie zegarow z zastawy wyglada predkosciomierz i obrotek z lady 2106... ja chcac miec obrotek sobie zrobilem dawno temu taki zestaw w obudowie od f-127 tyle ze nie zdazylem zamontowac bo dostalem w prezencie obrotomierz...

Ale żeś się Żuraw rozpisał

nio ja mam w planach cos kozackiego, polaczyc wzor ze skody tudor z ciemnym drewnem - zegary juz mam prawie zrobione, decha tez juz czeka.......tylko czasu ciagle brak....

TAkie od Uno to u NITRO w profilu chyba widziałem.. ale te wskazówkowe