MotoNews.pl
8 Poradźcie na jaki kolor pomalować:) (39361/78) - PT

Poradźcie na jaki kolor pomalować:)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam, Jestem w posiadaniu takich oto felg:
Zdjęcie Poradzcie na jaki kolor je pomalować, aby pasowały do obinożonego, czerowonego malucha, Wiam już że białe raczej odpadają, myślałem nad sregbrnym, co wy na to?

Nie mozna wyswietlic strony...

No ale mysle ze srebrne byly by calkiem spoko do czerwonego malca.

only biale ))

Cytat:
2004-02-15 13:23:30, York pisze:
Nie mozna wyswietlic strony...

No ale mysle ze srebrne byly by calkiem spoko do czerwonego malca.

trzeba wyrzucić z adresu "dodatkowe" http://
też myślę, że srebrny będzie ok

białe

Tu jest fotka :Zdjęcie

white power!!!!

Białe

a ja będe inny
Widziałem juz te felgi pomalowane na biało... pasqdnie wyglądają...
Proponowałbym Ci albo je na srebrno odnowić... albo czarny kolorek...
malec z czarnymi kółkami też dość dobrze wygląda

ja tez mysle ze na biało

Mi szczerze mówić te felgi sie nie podobaja, polecam fele z Poloneza, Caro oczywiscie. ładnie wygladaja (zarówno biale jak i srebrne), sa wytrzymałe i maja korzystne ET ktore wynosi 29.
A jesli juz chodzi o te to moga być srebrne.

Biały , srebrny, może złoty
Tylko nie czarny lub "kolorowy"

Ja proponuje cos takiego
Dac do piaskownia,albo samemu-wiertarka+szczotka druciana.Do gołej blachy.Poźniej z motipa-chrom w sprayu(12zł za 400ml)!!SUPER WYGLĄDA!!!!!swieci sie jak psu jajca Wazne jest zeby było na goła blache,bo tak to wszystko bedzie ściekac i szybk sie złuszczy.
Pozdrawiam.

Witam, ja mam taki sam problem a nie chce otwierać nowego wątku więc zapytam tu. Kupiłem dzisiaj fele od BMW rekina i też nie mam pojęcia jak je pomalować. Poniżej zamieściłem foto mojego auta i prosze o porade. Obecnie jest ono DUŻŻŻŻO niższe, więc nie patrzcie na jego wysokość. Jak już poskladam go calkiem to zamieszcze aktualne fotosy.

oto zdjęcie auta

[ wiadomość edytowana przez: erzet_ef dnia 2004-02-15 22:53:10 ]

Moim zdaniem BIAŁE były by kozackie

Nie obrażajac nikogo!!Jak widze po raz n-ty białe felgi w maluchu,to przypomina mi sie dawna moda na 2 białe paski przez cały samochód.Wszyscy musza miec??

no a jakie?? oprocz bialych, szarych i czarnych to jakie proponujesz??? rozowe??? czy zolte?

ja też stoje przed dylematem auto w kolorze morelowym do tego chromy i nie wiem sam jaki kolor felg , mam nówki felgi w kolorze popielatym ale nie wiem czy tak ma zostać czy białe ???

T ja proponuje RÓŻOWE posypane brokatem. Będą one znakomicie wyglądały w samochodzie.
P.S. zdjęcia nie ma bo nie ma ich juz na serwerze

Nie o to mi chodziło Różowe???
Zalezy co chcesz osiągnąc??
Masz ciemny kolor autka.Jak bedziesz miał białe felgi to pierwsze na co ludzie bede patrzec to własnie te felgi!!To chcesz osiagnąć??