Wybiera się ktos od nas na kręciolek Rally Kraków?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Kreciołek jest w niedziele 8lutego na zajezdni, jedzie ktos?
Więcej informacji tutaj

jade na bank!!!! w koncu trza sie wyszalec po sesji (tzn w trakcie)) ktos jeszcze????

Przyjadę, ale tym razem tylko pooglądać bo zajechałem gumy doszczętnie. Poodrywały sie płaty gumy, zaczął wystawać drut, a koło wyglądało jak góry i doliny .
Teraz jeżdżę na brokatowych felach z pożyczonymi gumami ...

pozdrawiam

Pewnie tez sie stawie) ale wydre tam z buta( bo mam problemy z pasciem((

ja jade jako pilot goorka jednoczesnie jest to dla niego info bo on jeszcze o tym nie wie

Mozliwe ze ja przyjade i raczej nie bede sam ale ilu nas bedzie to sie okaze w niedziele.

Ja sie moze wybiore...ale albo autobusem 142 i z bucika..albo z kumplem..jego malcem...pozdroowka Mariusz

Ja tez najprawdopodobniej sie pojawie ale oczywiście tylko jako widz

Cytat:
2004-02-05 15:13:44, Poochaty pisze:
ja jade jako pilot goorka jednoczesnie jest to dla niego info bo on jeszcze o tym nie wie

hehehe no to juz wiem )))

oczywiscie tak.

ps: w sobote ma byc jeszcze kjs ale nie wiem czy zdaze dotrzec. poza tym i tak pewnie odwolaja...

no i bylismy w mocnym skladzie,pare osob nas bylo...impreza moim zdaniem dosc udana,duzo startujących,zblizony poziom,mozna bylo powalczyc...

Ja sie wybrałem i nie żałuje

Zlocik byl ekstra...poznalem juz kilku klubowiczow bede sie staral byc na kazdym jaki bedzie w krakowie..oczywiscie mam nadzieje ze juz niedlugo wlasnym fiatem pozdroowka Mariusz