| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Krzysiek-Diackon Opel Astra G Caravan Piaseczno | 2004-02-17 10:11:59 łożyska kół tylnich to nieduży wydatek, łozyska kosztują w okolicach 30 zł za sztukę, a wymienić można samemu przxy użyciu młotka, imadła i przecinaka oraz dużej ilości towotu Co do przegubów nie wypowiem się bo staram się unikać tego tematu |
Bartek1112 Mercedes A35 Warszawa | 2004-02-17 10:50:28 KEyJEy a z kad wzioles takie ceny i w jakim zakladzie mozna to zrobic |
piotr-ek | 2004-02-17 11:04:17 Z mojej wsi? Mnie gościu sworzeń wymienił za 20 zł. |
Walus Lani + najlepsze aut ... Gdansk/Plock | 2004-02-17 12:30:32 RICO, a tak generalnie to gdzie robisz autko? Nadal w ASO na Hallera? Bo ja nie mam pojęcia gdzie w trójmieście podjechać ze swoim, a niedługo stuknie mi 90 kkm, więc wypadałoby cuś sobie przejrzeć. Poza tym mam do wymiany te cholerne tulejki w skrzyni biegów, a podejście do napraw we własnym zakresie raczej podobne do twojego. Sam dłubię tylko drobiazgi, które mogę zrobić "domowymi" narzędziami.
[ wiadomość edytowana przez: Walus dnia 2004-02-17 13:03:59 ] |
mcneo Espero, Impreza WRX ... Leżajsk Connecticut - USA | 2004-02-17 13:44:15 Co wy panowie autka naprawiacie w ASO?? Ja bym nigdy takiego bledu nie popelnil - wogole sie nie znaja na rzeczy - jak juz sie znaja to w malo ktorym zakladadzie . A ceny to maja kosmiczne. Ja mam mechanika co ma ogromny zaklad - ma kontrakt na serwisowanie wszystkich aut z Browaru Leżajsk - a jest ich sporo i place o polwe mniej niz w ASO |
Walus Lani + najlepsze aut ... Gdansk/Plock | 2004-02-17 13:51:21
Też najchętniej omijałbym szerokim łukiem ASO, bo na przykładzie Puga nie mam o nich dobrego zdania, ale z kolei chyba lepsze to niż szukanie po omacku i trafienie na jakiegoś chochsztaplera. Ja do Puga szukałem dobrego fachowca 2 lata. Dlatego właśnie próbuję się dowiedzieć czy ktoś w trójmieście ma kogoś kto zna się na esperynkach i kogo mógłby polecić. |
SpeedR Była biała lodówka, ... Wawa/ Perth (Aussie) | 2004-02-17 14:10:18 Zobacz KJ jak Ty masz ze mną dobrze. Nie dość, że wymieniam Ci pół autka na nowe I jeszcze masz czyszczenie autka "w gratisie" Ach, za dobry jestem |
KeyJey Volvo C70 Cabrio Warszawa | 2004-02-17 14:16:10 Walus, RICO.... oj oj... wystarczy ze znajdziecie kogos kto sie zna na Oplach A to juz latwiej... |
Krzysiek-Diackon Opel Astra G Caravan Piaseczno | 2004-02-17 14:30:06 Rozumiem że lubisz serwisować Esperaki i cieszyć się będziesz jak koledzy z klubu będą do ciebie dzwonić |
Walus Lani + najlepsze aut ... Gdansk/Plock | 2004-02-17 14:44:44
No to jesteś odważny z tym Norauto! Z tego co ja wiem, to wcale nie są tani, a części wsadzają głównie swoje (wtedy jest taniej). Z kolei ich części (czy ściślej robione dla ich sieci) potrafią "wytrzymać" tydzień. Tak miał mój kuzyn, jak wziął u nich amorki do Uno. Z kolei ja raz kupiłem ich akumulator i po roku wyjebało mi w nim dziurę pomiędzy celami (a elektrykę w aucie miałem sprawną). |
Walus Lani + najlepsze aut ... Gdansk/Plock | 2004-02-17 14:56:11
Tylko trzeba kogoś takiego znaleźć. Ja akurat nie mam znajomych z oplami. Pech. Za to chyba jest niezły serwis daewoo w Gdyni na witominie (już przy samej obwodnicy). Znajomy miał esperaka i z tego co wiem tam jeździł, a nigdy nie słyszałem żeby miał jakieś kłopoty. |
SpeedR Była biała lodówka, ... Wawa/ Perth (Aussie) | 2004-02-17 15:24:16
No ba... jasna sprawa Jak tylko pogoda się ustabilizuje, to chłopcy wykończą mi kanał i podnośnik, więc w końcu będę posiadał (prowizoryczne i chwilowe), ale zawsze miejsce do tego typu "serwisów" Miałem niefart, że za to wszystko wziąłem się akurat wtedy, kiedy zaczynało robić się chłodno, a wiadomo. A to ziemia twarda, a to wylewka się nie "wiąże". Poza tym dwa dni temu, dałem chłopcom wolne, w końcu nie każę im zasuwać łopatą przy 8 stopniowym mrozie |
KeyJey Volvo C70 Cabrio Warszawa | 2004-02-17 17:18:46 Speed R Ty juz w koncu zrobiles ten warsztat czy nadal szukasz miejsca ? |