Tarcze hamulcowe 2103

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
czy są może na rynku tarcze wentylowane do mojej lady?? Pytałem w sklepie i w ofercie nic nie ma. Może pasują od jakiejś fury??

Cytat:
2004-02-21 23:39:17, rogacek pisze:
czy są może na rynku tarcze wentylowane do mojej lady?? Pytałem w sklepie i w ofercie nic nie ma. Może pasują od jakiejś fury??

A pytałeś o tarcze konkretnie do 2103 czy ogólnie do klasyka? Bo niektórzy sprzedawcy jak nie mają jasno określonego typu to w katalogach nic nie znajdą - przykład: jak jeszcze jeżdziłem 2105 to chciałem kupić filtr oleju (w sklepie specjalizującym się w filtrach i olejach) i powiedziałem że chcę filtr do 2105 to usłyszałem że oczywiście nie ma, ale że w katalogu miał filtry do Novej i Rivy to już nie wiedzał że to to samo.
Przejrzyj też wątek "Wentylowane tarcze w 125" na forum FSOAK - wbrew pozorom wątek w większości dotyczy hamulców z Łady.
Andrzej

[ wiadomość edytowana przez: andrzej_krakow dnia 2004-02-22 00:24:19 ]

Witam w zeszłym tygodniu kupując radyjko do samarki zauważyłem tarcze (sportowe wentylowane ) w krztałcie nacięć od środka pół łukiek do brzegów ,koszt ok 170zł szt + klocki gratis można je zobaczyć w sklepach porzy M1 NORAUTO niewiem wczy co jest pod tym linkiem ale to jest ich strona www.norauto.pl