Niesamowite 126

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Niesamowite.
Niesamowite. Byłem naprawdę pod wrażeniem. Nie orientuje się ktoś co to za fele które ma ten czerwono niebieski z lampami wersji eksportowych ?

ooo wreszcie jakieś fotki, których nie widziałem :> pełno rafałów maxi możnaby rzec
cudowne rzeczywiście, widać odbicie włoskich fiacików

Ach ci bogacze
Autka niczego sobie

Tak ładne te w tym czerwono niebieskim....ale ja bym do siebie wolał te:

Ten czerwony w na srodkowym foto w pierwszym rzedzie chyba tutaj była jego fotka. Ma tylna klape otwierana do gory. A reszte tez fajna. spojrzcie jakie klosze z tylu. Ce ktorych szuka teraz pół polski.

takie własnie poszezenia mogłyby sie znaleść na moim a flance to sie jakies wykombinuje z czasem

wyglądają na strasznie szybkie furki...

A te fele o które ja pytałem ? Wie ktoś cos o nich ?

ten bialy z numerem 93 ma campagnolo felgi a te z tego czerwono niebieskiego wygladaja jak gotti... widzialem podobne gotti 3 czesciowe... moze to wlasnie takie...

Cytat:
2004-02-10 17:18:53, dooh pisze:
Ten czerwony w na srodkowym foto w pierwszym rzedzie chyba tutaj była jego fotka. Ma tylna klape otwierana do gory. A reszte tez fajna. spojrzcie jakie klosze z tylu. Ce ktorych szuka teraz pół polski.

Kto szuka??? Ostatnio bylem na szrocie i byly 2 malacze z takimi kloszami, cale nie popekane, jak cos to mogl bym zalatwić.
Pozdro

masakrujące autko ten maluch i jak si etu takiego można pozbyc aż żal

...sliczne;]....

tak Bart ma racje sa to Gotti , podobne jak nie identyczne montowane były tez w a110, oraz starych R5 Alpina....

...były nawet kiedys na ebayu;]....

nie powiem... wypas po pachy!!! bardzo ladne te bobiki:]

Cytat:
2004-02-10 17:18:53, dooh pisze:
... spojrzcie jakie klosze z tylu. Ce ktorych szuka teraz pół polski.

u nas na szrocie takich swiateł jest masa to są światła z bambino, jak ktoś by chciał to dajcie znać pojade zobacze wezmę i wyśle

Ja zastanawiam sie nad zdjeciem zderzaków i pomalowaniu tak jak ten czerwono-niebieski ale w kombinacji czarno-srebrnej...i w srodku czerwona klatka...
Pzdr.

Kurcze znowu moja mama mój samochód bez mojej wiedzy wzięła

Cytat:
2004-02-10 18:22:30, marexp18 pisze:
Kto szuka??? Ostatnio bylem na szrocie i byly 2 malacze z takimi kloszami, cale nie popekane, jak cos to mogl bym zalatwić.

No forum z IQ czytałem ze kilka osob jest zainteresowanych. Nawet niejaki mcqueen...

Dla jasności mówie o tych wystajacych tylnich kloszach ze swiatlami cofania.

Niejaki mcqueen czasu nie traci i już stosowne privy wysłał

Mcqueen PATRZY, Mcqueen CZUWA!

I ile dalibyście za takie lampki - bo mam takie aqrat zainsytalowane w moim aucie, ale zastanawiam się co by ich nie zmienić na białe !!!