Kulig nie żyje!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Słyszeliscie że Kulig nie żyje? Wczoraj zginął w wypadku samochodowym z udzialem pociągu...podobno wjechał na przejazd swoim stilo i niezauwazył nadjeżdżającego składu towarowego...

A zapowiadało sie że w tym roku powalczy tym nowym Punto w pucharze Super 1600...

wielka strata dla polskiego i europejskiego światka rajdowego

Dla mnie to był godny następca po Hołku...

slyszalem.. jak ogladalem wiadomosci to doslownie mnie wmurowalo..((... lipa lipa lipa .......

zapalmy swieczke [i][i][i] .... (

[ wiadomość edytowana przez: SteiN dnia 2004-02-14 09:35:04 ]

tez mnie zamurowalo ... smutno mi z tego powodu .... kiedys mialem okazje w klodzku z nim rozmawiac .. przysiadl sie do nas jak siedzielismy w strefie serwisowej na objadku pogdal kawke szczelil i poszedl .. heh dla mie to bylo przezycie ))

wczoraj na tye okolicznosc musialem sie napic... szkoda ze nie za zdrowie ...

Cały czas mi smutno -taki wspaniały kierowca - szkoda [']

Polska straciła wielkiego sportowca [i]

podobno richard burns .. tez juz nie startuje w rajdach - guz mozgu ... slszalem to na tvn, wecej nic nie wiem .. widzielm fotki z wypadku w bochni .. dla mnie szok .. z tego co napisalli ze tory zasloniete przez budynego do tego opady sniegu ... trudno mi uwqierzyc .. chodz zawsze powinno sie zatrzymac na przejezdzie kolejowym ... zelazna zasada nr 1 .. mi kiedys zgasl samochod jak przejzedezalem ... i to w tym momencie jak zaczely rogatki sie zamykac .. ... droznik mnie puscil a jak wjechaemn na przejazd zaczal zamykac .. bo myslal ze przeskocze a tu zonk .. autko mi zgaslo ... najsmiesniejsze to to ze na 2 dzien w tym samym miejscu mi zgasl samochod .. przyczyna tego bylo zalewanie gaznika jak na przejedzie zwalnialem to zalewal sie gaznik olejem .. ( rurka ktora odprowadza opary do kolektora ssacego zatkala sie i wszystkie opary pozniej olej lecialy od strony filtra i zatakaly mi gaznik nie mile przezycie ..

qrfa dalej jestem zly ... ze zginal ... 10 lat temu bublewicz teraz 13 w poierdolony piatek janusz kulig

od wczoraj jak się dowiedziałem cały czas mi jest smutno [i]

mi tez przykro z tego powodu, z tego co wiem druzniczka nie zamknela szlabanow - z niewyjasnionych przyczyn - tak czy siak - sygnalizacja swietlna dzialala niezaleznie od szlabanow i powinno sie zatrzymac mimo ze rogatki nie opuszczone.....przykra sprawa

a piatek 13 to moim zdaniem nie ma tu nic do rzeczy.....

już woże czarny pasek na prawym reflektorze, na znak żałoby Żegnaj Janusz! Pozostaniesz w mojej pamięci na zawsze!