IV Kręciołek Wielicki

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Info z Hogi...

Cytat:
W niedzielę 15 lutego 2004 o godz. 09:00 zapraszamy wszystkich chętnych do wzięcia udziału w IV eliminacji "Kręciołka Wielickiego" edycji Zimowej.

Kręciołek, którego sponsorem jest firma Handlopex Sp. z o.o., importer opon, Maxi-Schrott i Michael producent sportowych układów wydechowych, tradycyjnie organizowany jest przez firmy Rako Autotuning i Auto-Alfa pod patronatem medialnym serwisu rajdy.hoga.pl

Impreza odbędzie się na terenie Maxi-Schrottu w Krakowie przy ul. Centralnej (Dawny teren Prefabet-u). Każdy z uczestników będzie pokonywał próbę sportową trzykrotnie, do klasyfikacji zaliczane będą dwa najlepsze przejazdy.

Zapisy prowadzone będą od godz. 9.00, start pierwszego zawodnika o godz. 10:00. Wpisowe wynosi 30 złotych.

Każdy zawodnik i ewentualnie pilot zobowiązany jest do startu w kasku ochronnym.

Kto się wybiera?

PS
Ja niestety nie

Czesc,bardzo chetnie bym sie wybral,ale to zalezy od pogody,bo nie mam zimowek ktore by sie nadawaly ,a nie ma sensu jechac na łysych,wiec zobaczymy.narazie.

Ja wsumie mógłbym się wybrać, ale po ostatniej ich imprezie i po tym co odstawili nawet nie myślę o tym, żeby się tam wbrać i wystartować