MotoNews.pl

A może małe szaleństwo ;)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Może by tak jakąś grupą pobawić się troszkę w mały "extreem":hydrospeed? Oczywiście jak zrobi się cieplej
Czy znaleźliby się chętni na jakies spotkanko z... przygodami?

Ja chetnie popatrze lub za balast porobie gdyż nie umiem pływać

To się ucz . Jak się tak ostro kończynami pomacha, to da się utrzymac na powierzchni ciało o ciężarze właściwym większym od wody Powagga.

A w tym konkretnym przypadq nawet nie potrzeba chyba umiec pływać, bo i tak dostanie się dechę i kamizelkę ratunkową (jak jedno zgubisz, to drugie Cię utrzyma na powierzchni ).

Sądze że w tym jedynym wypadku. Panika + machanie kończynami w tępie ekspresowym. Odpowiedzialne by były za utryzmanie mnie na powierzchni ;p.

Osobiście wole surwiwale kilka dnia mało żarcia i radź sobie sam lub w małej grupie. :]

Cytat:
2004-02-16 14:47:38, -VoDz- pisze:
Osobiście wole surwiwale kilka dnia mało żarcia i radź sobie sam lub w małej grupie. :]

A ja znowuż lubię jeść Tak więc survival z głodówką przerywaną żabą smażoną na podeszwie od buta raczej mi nie podchodzi...

Ale dać się ponieść nurtowi rzeki w "nieznane", to...

Chetnie bym się tam z wami przejechał, jak cusik może jakaś rybka na wędke wpadnie

mhmm ciekawe ile bedzie łofiar takiej adwenczer , bo coś nie wspominają że tam niebezpiecznie nad Dunajcem , hehhehe ciekawe jak to bedzie w sezonie wygladac hehehhehe spływy tratwami spływy kajakowe i te deski heheheh moze jeszcze prom powinni puścić tamtędy hehhehe

heheheh super rekalama

Instruktorzy, wyposażeni są w apteczkę medyczną.

to i tyle , tak sobie to skomentowałam
pozdrowionka

To reklama i nic więcej...
Mario, zabiorę Cię w okolicach Jurgowa k/Białki Tatrz. - na taki adwenczer po rzece Białce, że z wrażenia i zimna będziesz potrzebował lupę do hmmmmm.. kiedys Ci opowiem.

Fakt, że nie otrzymasz ubezpieczenia, ale w zamian dostaniesz ręcznik i maślankę... po wyjściu na ląd oczywiście..

A, skonczyłem kurs Ratownika i nie wezme od Ciebie złotówki.