Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Mateusznia SYMPATYCZNY GOŚĆ takietam... wieś gdzieś (pod Wawą) | 2004-02-16 13:31:06 Może by tak jakąś grupą pobawić się troszkę w mały "extreem":hydrospeed? Oczywiście jak zrobi się cieplej ![]() Czy znaleźliby się chętni na jakies spotkanko z... przygodami? ![]() |
![]() -VoDz- SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada 2107 Białystok | 2004-02-16 13:39:39 Ja chetnie popatrze lub za balast porobie gdyż nie umiem pływać ![]() |
![]() Mateusznia SYMPATYCZNY GOŚĆ takietam... wieś gdzieś (pod Wawą) | 2004-02-16 13:56:28 To się ucz ![]() ![]() A w tym konkretnym przypadq nawet nie potrzeba chyba umiec pływać, bo i tak dostanie się dechę i kamizelkę ratunkową (jak jedno zgubisz, to drugie Cię utrzyma na powierzchni ![]() |
![]() Mateusznia SYMPATYCZNY GOŚĆ takietam... wieś gdzieś (pod Wawą) | 2004-02-16 14:53:27
A ja znowuż lubię jeść ![]() ![]() Ale dać się ponieść nurtowi rzeki w "nieznane", to... |
![]() -VoDz- SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada 2107 Białystok | 2004-02-16 15:32:57 Chetnie bym się tam z wami przejechał, jak cusik może jakaś rybka na wędke wpadnie ![]() |
![]() Piotr_Kraków SYMPATYCZNY GOŚĆ TOYOTA Avensis Wagon ... Kraków | 2004-02-16 20:07:48 To reklama i nic więcej...
Mario, zabiorę Cię w okolicach Jurgowa k/Białki Tatrz. - na taki adwenczer po rzece Białce, że z wrażenia i zimna będziesz potrzebował lupę do hmmmmm.. kiedys Ci opowiem. Fakt, że nie otrzymasz ubezpieczenia, ale w zamian dostaniesz ręcznik i maślankę... po wyjściu na ląd oczywiście.. ![]() A, skonczyłem kurs Ratownika i nie wezme od Ciebie złotówki. ![]() |