Moja strona www.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Zapraszam do przegladnięcia mojej strony www. (faza testowa) opinie i sugestie mile widziane, niebawem pojawi się opis Ładnej (sesja ) raz jeszcze zapraszam:

moja strona

Czekam na uwagi pozdrawiam Kornat.

Czyżby nikt nie był zainteresowany???

fajna stronka,tylko co robi tam to clio??
i tak najbardziej podobają mi się fotki łady
ogólnie stronka fajna, tylko jeszcze mało grafiki, choć fotki i tak dość długo się ładują i grafika by je spowolniła...
ale jest ok

Dzięki magik!!! Co robi tam Clio a to "cywilna" zabawka mojego brata (140KM) więc też postaonowiliśmy ją tam umieścić, zdjęcia chodzą wolno ale to niestety niezależne ode mnie tylko od serwera neostrady (stronka bezpłatna, brak kasy aby umieścić to na płatnym-szybszym) niebawem może jutro dojdzie opis Lady więc stronka będzie jeszcze ciekawsza mam nadzieję, czekam na dalsze opinie.

no, opsi przydałby się i wiesz co jeszcze - jakaś historia autka, czyli jak to się stało, że nim startujesz

Ale historyjka dotycząca startów Lada rozumiem??? Taka właśnie niebawem się pojawi dzięki. Niebawerm również ruszy "linkownia" oczywiście nie zapomnę o dodaniu linku na klubową!!! mam nadzieję że mój adres znajdzie się wśród linków na klubowej ale o tym jeszcze porozmawiam z Konradem.

kornat widze ze mamy napewno dwie wspolne cechy dotyczace aut ,lada i clio ja tez sie 16-voltowka wyzywam szczegolnie na bardzo kretych drogach.

He he to cliówka brata ale Lada moja widze że coś cienko z zainteresowaniem moją stronką wśród klubowiczy oj nie ładnie

Witam
Kornatku drogi, zainteresowanie jst, ale plijzzzz napisz trochę o swoim autku, o przeróbkach, osiągach, choćby tyle co co malaczach

Obiecuję że jak tylko będę miał trochę czasu to pojawi się szczegółowy opis (może nawet dziś wieczorkiem przysiądę)

Bede spogladal i ocenial postepy. A powaznie to zawsze milo popatrzec na zapalencow i ich blask w oczach.

Postaram się Was nie zawieść a postępy w miarę wolnego czasu oczywiście będą...

no to milej zabawy!
informuj o nowosciach.....

No to wstępny opis Łady już jest niebawem wrzucę jeszcze filmiki z mojej jazdy maluchem a za jakiś czas filmiki z Ladą w roli głównej

Witam
No teraz stronka dla ładowicza wiele ciekawsza.
muszę przyznać że twoja ŁADna, jakaś taka fotogeniczna, tak zalotnie, tanecznie bierze te zakrety bokiem że az miło spojrzeć, zapenwe spro w tym zasługi prowadzącego , czekamy na jakiś filmik z ŁADna w roli głownej

Kurcze- aj kilka razy klikałem wtego maluchj i nie mogłem zrozumieć - co ta stronka ma Tobą wspólnego- ale to po pólnocy Dopiero teraz przejrzałm ją dokłądniej i oczywićie znalazłem tam Twoje auto i opis - jest super
Opis przeczytam wieczorkiem
Pozdr
Paweł

Paweł ten żółto-niebieski maluch to moja wcześniejsza rajdówka
A film postaram się niebawem wrzucić ale póki co męczy mnie ciągła nauka (sesja )