| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Mefisto KSK Szefostwo Nissan 100NX Kraków | 2004-02-01 17:28:33 Witam !!
Z wiazku ze niebylo mnie na ostatnim zlocie a widze ze bylo milo chcialbym aby i w ta sobote odbyl sie taki zlot organizowany przez nas czyli kamikadze squad.dajmy na to aby zlot odbyl sie o godzine 14.00 jesli dacie rade.jesli macie jakies inne propozycje co do godziny to piszcie.chcialbym aby tesh ktos zaprosil Skodziazy i FSO oraz aby sie zglosily osoby do pomocy w organizacji.co wy na to??czejkam na propozycje |
wilu136 Skodillak Krakoff | 2004-02-01 18:37:05 Na Autocentrum skodziarze juz wiedza i szykuja sie na spota ale o 13.Tak wiec od 13 zapraszamy wszystkich. |
Mefisto KSK Szefostwo Nissan 100NX Kraków | 2004-02-01 19:26:30 AHA ok wilu a do ktorej ma to niewiesz??chyba ze chciesie sie dolaczyc do nich i bawic sie pod ich organizacja to niema problemu aj sie dostosuje !! |
wilu136 Skodillak Krakoff | 2004-02-01 20:35:21 To bedzie spot pod niczyja organizacja.Przyjezdzaja ludzie ktorzy chca sie spotkac i pogadac.A czy sie wyklaruje jakis kreciol czy nie to juz kwestia ustalen,czy beda chetni ,jaka bedzie aura itp.
TA ak wiec przyjezdzajcie ludziska.Skodami i nie tylko.Ale widze ze w Kamikaze skoda jest w wiekszosci i bardzo mnie to cieszy |
wilu136 Skodillak Krakoff | 2004-02-01 22:43:57 Dobrze gada DAC MU WODKI Skodillaki rzadza na zajezdni i nie tylko. tylko nie wiem ile mi wytrzyma sprzeglo hehe |
Mefisto KSK Szefostwo Nissan 100NX Kraków | 2004-02-02 06:48:22 He He He dayton nie moze jednak niebedziemy zmieniac nazwy bo co powie reszta klubowiczow takich jak misiek czy nilmnul a nawet gagapuk |
Putin Kraków | 2004-02-02 06:56:02 Sesja |
dayton Skoda 125L Kraków | 2004-02-03 14:28:04 Słyszalem że w sobote ma być tez zlot Kr rally Kraków.
Mają sobie robić jakąś próbe... |
wilu136 Skodillak Krakoff | 2004-02-03 14:49:36 No to zajezdnia bedzie ablegana. Ale moze sie wszyscy pomieszcza.
A wiec,kto bedzie w sobote??wpisywac sie... Ja bede |
Mefisto KSK Szefostwo Nissan 100NX Kraków | 2004-02-03 16:50:01 dobrze wiecie ze nigdy niewiadomo kto bedzie-kto bedzie to bedzie zobaczymy na miejscu |
Konrad_P ni ma rajdówki :-( Kraków | 2004-02-03 20:22:53 przepraszam że się wtrące ale mam małą uwagę:
co do zlotów i imprez organizowanych w Krakowie przez różne kluby, w tym także i mój, są pewne "niepisane" zasady których mój klub jak i inne zaprzyjaźnione kluby (m.in. SR, F&F...) przestrzegamy: jeśli chcemy robić jakąś imprezę na tym samym terenie, w tym samym czasie, to obowiązuje zasada "kto pierwszy ten lepszy"- czyli na bieżąco śledzimy na stronach, forach klubów czy nie planują robić jakiś imprez w tym samym czasie co my. Chodzi o to żeby niepotrzebnie nie wchodzić sobie w drogę i uniknąć niepotrzebnych nieporozumień. Po co mają się robić sytuacje takie jak na pasie, niepotrzebne dzwony, bydło, a na zajezdni już zaczyna się tak robić. Tak się składa że robimy imprezę klubową w niedzielę a nie w sobotę, ale podejście do sprawy typu " No to zajezdnia bedzie ablegana. Ale moze sie wszyscy pomieszcza. " nie jest w porządku i do niczego dobrego to nieprowadzi. Powiem tylko że na moich imprezach wszystko jest tak zorganizowane że nie ma sytuacji "może się wszyscy pomieszczą" - Śliwek czasem przyjeżdża to może wytłumaczyć o co chodzi... pozdrawiam |
wilu136 Skodillak Krakoff | 2004-02-03 21:01:52 A kto tu mowi o bydle i samowolce z naszej strony?? Jesli w tym czasie bedzie cos organizowane przez inny klub i beda chcieli sobie pojezdzic to my sie nie bedziemy wpychac na sile.Staniemy sobie na boczku i tyle,a na to zawsze sie miejsce znajdzie.Chyba ze byloby nas kilkadziesiat samochodow.Wtedy juz by byly schody,ale my tu mowimy o ilosci najwyzej 10,bo wiecej sie jeszcze chyba nie zdazylo za mojej kadencji.
Chyba ze bedzie tak ciasno ze nawet te kilka aut sie nie zmiesci to nie ma problemu.jest jeszcze kilka miejsc w okolicy gdzie sie mozna ulokowac i pogadac spokojnie. Fakt ze czasem robi sie bydlo. Np na zlocie fso kiedy to byl kreciolek.Do pewnego momentu bylo spoko,a pozniej zaczela sie samowolka.Ale ta samowolka wychodzi od przypadkowych ludzi ktorzy przyjezdzaja na zajednie na chwilke sie poslizac,nie patrza wtedy na innych tylko jada na pale. Mysle ze badac w miare kulturalnymi ludzmi potrafimy sie zachowac wsrod innych i nie bedzie niepotrzebnych scysji. tyle odemnie. pozdroofka |
Konrad_P ni ma rajdówki :-( Kraków | 2004-02-03 21:40:27 źle mnie zrozumiałeś, ja nie mówie że to z Waszej strony wychodzi bydło, samowolka itp...zgadzam się z Tobą że takie sytuacje stwarzają przypadkowi ludzie. Piszesz że jeśli przyjechalibyście w większą ilośc osób to mógłby byc problem- dlatego napisałem poprzedni post, po to aby unikać takich sytuacji, aby kluby nie wchodziły sobie w drogę, z terminami imprez, godzinami itp...
"Mysle ze badac w miare kulturalnymi ludzmi potrafimy sie zachowac wsrod innych i nie bedzie niepotrzebnych scysji. " I WŁAŚNIE DOKŁADNIE O TO MI CHODZI pozdro. |
Konrad_P ni ma rajdówki :-( Kraków | 2004-02-04 14:14:47 jasne, wszystko ok, mi chodzi tylko o sytuacje np. że my akurat mamy imprezę klubową a wy także chcecie pojeździć we własnym gronie- nie chodzi mi o kibicowanie- kibcie zawsze mile widziani pozdrawiam. |