MotoNews.pl

Sonda Lambda - toż to CZYSTA REWELACJA NA ALLEGRO.!!!!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Hej a no wiecie ze niedawno borykałem się z pewnymi problemami które zgodnie z waszymi poradami okazały się rozwiązać po podmianie sondy lambda.! Przeszukując allegro natknolem sie na oferte za 75zł troche się wachałem ale wkońcu kupiłem wczoraj dostałem przesyłke i ku mojemu zdziwieniu a było one ogromne po przeczytaniu napisu na metce... zresztą poczytajcie sami.!

kto mi powie co tu jest grane oryginalne GM za 75zł.??????

Ja nie widzieć żadna metka. Ja widzieć potrójnie.

Może lupę powinniśmy se skombinować?

sorry moj bład.!

Ale lepiej napisz czy objawy ustąpiły po wymianie sondy..?

juz widze że tak a mam wsadzoną tylko inną sonde (na wpół sprawną używke) mysle że to świecące cacko wyleczy mojego esperaka na dobre z kaca.! Bo pojenie go na PB jest z raczje mało ekonomiczne przy spalaniu 20l/100

Cześć!
Pytanie do Adminka - czy ustąpiły te błędy o jakich pisałeś, tj. 32 + 44?
Pozdr.,
Wrolo

Znaczy się... woreczek wyprodukowany w USA

Adminek taki spryciarz ze nie podal numeru aukcji...

Chcesz wszystkie wykupic ? hihihi

A tak na powaznie... ciekawa propozycja...

no wiec podaje linki :

allegro sonda lambda
pompa paliwa bardzo podobna wizualnie do naszych.!
następna pompka.!

a wszystko od jednego klienta.!!!!

Co do objawów niewiem jak wymienie i będe mieć troche czasu zeby podpieć sie do kompa to sprawdze.. ale szybko to chyba nienastąpi.!

Witam!

No i jak tam po wymianie? Czy wszystko gra? Jeśli tak, to może jakiś namiar na dostawcę tej sondy - proszę, bo aukcja już chyba wygasła a czeka mnie to samo

Pozdr.,
Wrolo

Czy metalowa oprawka sondy ( na zdjęciu lewa strona sondy z wybitym numerem), ta która wystaje na zewnątrz kolektora, może być ruchoma ?
Pytam, bo moja się rusza i można ją podnieść

Sonda

Ps. Sorry, niepotrzebnie wklejałem zdjęcie !

[ wiadomość edytowana przez: HenBas dnia 2004-02-16 12:39:46 ]

u mnie też się rusza

w sumie to moze się ruszać ponieważ ta metalowa osłona to faktycznie tylko osłona porcelanki. ważne żeby porcelanka sie nieruszała.!

Od razu mi lepiej
Już myślałem, że to kolejna zjebka. Na szczęście porcelanka jest cała

Od razu mi lepiej
Już myślałem, że to kolejna zjebka. Na szczęście porcelanka jest cała

A ile kosztuja normalnie w sklepach sondy?? Ja widziałem dzisiaj sonde oryginalna(fabryczna) nową za 110 zł. wydaje mi sie ze to cena dosc przystepna