| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Piotr_Kraków SYMPATYCZNY GOŚĆ TOYOTA Avensis Wagon ... Kraków | 2004-02-16 20:09:37 Kup nowe wycieraczki |
panoni opel omega A 2,6 zabrze | 2004-02-16 22:37:42 Ja zaczoł bym od sprawdzenia co piszczy jak ktoś wspomniał odchyl ramiona uruchom wycieraczki i bedziesz wiedział co piszczy Mechanizm raczej chyba niepowinien ale wszystko możliwe mam nadzieje że zakończy się to tylko zakupem nowych gum |
Mateusznia SYMPATYCZNY GOŚĆ ![]() takietam... wieś gdzieś (pod Wawą) | 2004-02-17 10:50:21 Ja bym na Twoim miejscu otworzył maske i zapodał wszędzie ( w tym wycieraczkowym ustrojstwie) coś w stylu WD40. Może pomoże, a jak nie, to przynajmniej będziesz miał małą konserwację. |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2004-02-17 13:13:48 ta. jak bedzie mial luz to wlasnie tak wyjdzie...
a moze samo ramie jest luzne??? |
soop SYMPATYCZNY GOŚĆ PT Cruiser 2.4L Limi ... Białystok | 2004-02-18 08:51:36 Ha, to ja mialem kiedys podobny numer. Rok temu, zima, wchodze do samochodu i slysze takie rytmiczne cichutkie cykanie, kluczyka nawet nie zdarzylem wlozyc do stacyjki. Dumalem nad tym pare chwil i wpadlem na to, ze to wycieraczki chca chodzic, a nie moga bo przymarzly do szyby...Dobrze ze nie spalilem wtedy silnika. |