MotoNews.pl

Jak wyciąc błotnik??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam!!!

Mam pytanie, jak wyciąc błotnik tylkny bez wyciągania tylnej szybki?? czy ma ktos chcemat gdzie ten błotnik jest mocowany pod szybą?? Wiem tylko ze punkty spwawów przewiercic wiertarką ale jak pod tą szybką??

U mnie jak pewien jegomość w kapeluszu stuningował tylni błotnik swoim maluchem tez trzeba było wymieniać blotnik i drzwi. Dowiedziałem się wówczas, że tylni błotnik stanowi całość z ramą tylnej (ostatniej) bocznej szybki. zatem chyba flex i ostre cięcie...

chyba o to ci chodzilo??

A wiec dzisiaj oglądałem mój błotniczek i mi dosłownie gały wyszły do wierzchu!!! elemen który kupiłem to są czesci z katalogu który podaje cezariusz(dzieki wielkie) i w skład tego elementu wchodza nr.10,9,4,24,17,18,19 i tylna czesc el.25 czyli ćwiartka auta wczesniej był to element zaznaczony na czarno na modelu auta w katalogu odcieto z niego elemen od przodu do połowy tylnego otworu drzwiowego. Cena takowego błotniczka to.... 250 zł. funkiel nófka nie smigany

Cytat:
2004-02-16 18:49:03, Czarek_Rej pisze:
(...) Cena takowego błotniczka to.... 250 zł. funkiel nófka nie smigany

Czarek - gdzie ty robisz zakupy??? (serio pytam, bo to rewelacyjna cena!)

Niestety to była okazje jednorazowa (tak mi sie wydaje) a wiec: jak juz pisałem (w niektórych postach) sklep miesci sie na ul. 1-go Maja 46 w Katowicach (przy skrzyzowaniu ul. 1-go Maja i ul. Bogucickiej) mają tam tanie czesci nowe i urzywane (przykładowo sonda lambda nowa 110zł., pokrywa bagaznika ok 200 w dobrym stanie uzywana tez taka kupiłem) moge podac tel nawet: (032) 782 33 61 i 62 ( to sie nazywa pseudoreklama)

Heh... szkoda, że to tak daleko ode mnie...