Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() dobry SYMPATYCZNY GOŚĆ ALFA ROMEO 156 SW 2, ... Łódź | 2004-02-18 00:11:13 zupełnie prawidłowo zrobiłeś w tym typie DOHC termostat jest zewnętrzny czyli zupełnie jak w ładzie w głowicy nie występuje-jest pusto a jeśli chodzi o termostat w głowicy to posiadały to silniki od fiata tipo , tempra ale w twoim przypadku nie masz sobie co głowy zawracać u siebie mam ładowski zewnętrzny i dobrze spełnia swoją rolę |
![]() PRZEMO2000dohc lada 2107 mysłowice | 2004-02-18 18:21:03 Dobry ja takze w dohc miałem termostat z łady z tym ze na lato miałem drugi z wyjetymi bebechami |
![]() dobry SYMPATYCZNY GOŚĆ ALFA ROMEO 156 SW 2, ... Łódź | 2004-02-18 23:57:34 wszystko się zgadza jeśli nie masz pewności że ci nie otworzy to można wkładać pusty ale to jak piszesz raczej latem. Osobisci e uważam że jak na jazdę miejską czy poza miejską dla użytku normalnego nie widzę powodu zakładania pustego jezeli jest sprawny a jeśli chodzi o wyczynowe jazdy to już inna kwestia wtedy owszem nawet wskazane jest jeszcze założenie włącznika wentylatora w kabinie |