Adamus cisza w eterze...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Przepraszam ale mam pytanie...czy ktos mieszka blisko Adamusa??
... smiem twierdzić iż z Adamusem cos sie stalo...
Czy moglby to ktos sprawdzic ??
Od czasu gdy go spytalem o losy pewnej coupetki...zamilkl....i nie wiem czy moze czasem podczas naprawy auta nie zostal przez nie przygniecony a moze poprostu zapomnial wylaczyc komputer...(z wlaczonym gg i fso)
...czy tez moze slowo coupe jest jakims slowem kluczem podczas rozmowy z nim....
...a moze z owej coupetki wymontowal tyle rzeczy ze nie zdazyl ich jeszcze doniesc do siebie...i gdzies biedaczek teraz marznie na dworze...
dlatego tez sie martwie...
...sami wiecie jak teraz jest..21 wiek...porwanie ufo itd...
Moze po tym poscie...jakims cudem sie odnajdzie...i nawet skontaktuje ze mna...
...a jesli nie to czekam na wasze inne propozycje co do przyczyny jego eterowej nieobecnosci...
Z polpowazaniem Lajka

Cytat:
2004-02-19 00:48:41, Lajka pisze:
Przepraszam ale mam pytanie...czy ktos mieszka blisko Adamusa??
... smiem twierdzić iż z Adamusem cos sie stalo...
Czy moglby to ktos sprawdzic ??
Od czasu gdy go spytalem o losy pewnej coupetki...zamilkl....i nie wiem czy moze czasem podczas naprawy auta nie zostal przez nie przygniecony a moze poprostu zapomnial wylaczyc komputer...(z wlaczonym gg i fso)
...czy tez moze slowo coupe jest jakims slowem kluczem podczas rozmowy z nim....
...a moze z owej coupetki wymontowal tyle rzeczy ze nie zdazyl ich jeszcze doniesc do siebie...i gdzies biedaczek teraz marznie na dworze...
dlatego tez sie martwie...
...sami wiecie jak teraz jest..21 wiek...porwanie ufo itd...
Moze po tym poscie...jakims cudem sie odnajdzie...i nawet skontaktuje ze mna...
...a jesli nie to czekam na wasze inne propozycje co do przyczyny jego eterowej nieobecnosci...
Z polpowazaniem Lajka

Zaraz niech sprawdze w archiwum GG....wczoraj o 14:26 jeszcze żył No chyba że to z kimś innym rozmawiałem

Nic sie nie martw,Adamus ma sie dobrze

Moze rozmawia tylko z tymi...z ktorymi robi jakies interesy....
?????
...moze jak podszyje sie pod nieswiadomego sprzedawce pieknej 2.0 coupetki za 300 zl...i bede mial glos przez tel jak 80 letni dziadek...to da sie zwiezc
..macie jakies inne fortele....
Czekam na propozycje??

A tak wogóle o so chozi

Chodzi o to bo się chłop martwi

Zostawcie Adamusa w spokoju!!!

Jak bedzie chcial to sam powie hello!!!

Lajka - jak tak sie martwisz to zadzwon do niego i zapytaj jak sie czuje?????

Bardzo dziwny post tym bardziej że Adamus jest codziennie na forum (z wyłączeniem weekendów) - ostatnio był wczoraj : 2004-02-18 16:45:27 - tak więc do czego kolega zmierza zakładając taki wątek

A szukales w biurze rzeczy zaginionych?
Kurcze jak mam czas to sie odzywam

Mysle, ze watek mozna spokojnie zamknac, zafrapowany kolega juz sie skontaktowal ze mna

Pozdrawiam
Adamus

[ wiadomość edytowana przez: adamus dnia 2004-02-19 08:21:21 ]

A nie mowilem!!!!!!!

Cytat:
2004-02-19 08:19:28, adamus pisze:
A szukales w biurze rzeczy zaginionych?

Albo w biurze odnalezionych rarytasów FSO (czytaj Coupe)

A gdzie wsiakl MaciekW ? jego to juz od 1 stycznia nie bylo na forum...

Cytat:
2004-02-19 08:30:26, Plush pisze:
A gdzie wsiakl MaciekW ? jego to juz od 1 stycznia nie bylo na forum...

Jak już jesteśmy przy "zaginionych" to takich naprwdę można wielu wymienić - gdzie oni są fakt że sie logują (widać to na liście) ale juz nei uczestniczą w dyskusjach tak jak kiedyś

generalnie lista osób wypowiadających sie na forum zmieniła się o 180o, doszło sporo nowych userów i klubowiczów natomiast wielu starych przestało sie wypowiadać - ale nie ma co panikować taka jest natura globalnej sieci www

Starzy nie strzępią jezyka na darmo , tak prawdę powiedziawszy to nie wiem czy został jeszcze jakiś temat do omówienia ??? Praktycznie wszystko jest w archiwum.

Cytat:
2004-02-19 09:44:34, arturw pisze:
(...) tak prawdę powiedziawszy to nie wiem czy został jeszcze jakiś temat do omówienia ??? Praktycznie wszystko jest w archiwum.

Otóż to - to jest sedno całej sprawy

Zawsze mozna "cos" powiedziec w radio NUDA!!!!

trala lala, ale maciekawu w ogole nie widac na forum, wysylalem mu smsy z zapytaniem czy go psia karma nie przygniotla itd i zero odzewu. mam nadzieje ze posuwa jakas mloda foczke.

Spokojnie, stare wilki sa przyczajone Gdyby bylo wiecej czasu to i by sie pisalo wiecej A w moim przypadku to oprocz niewielkiej ilosci czasu na net dochodzi jeszcze tesknota za krajem, ktora skutecznie mozna utopic w tanim dunskim piwie Takze spokoj a glowa GDA, stara Gwardia trzyma oko i ucho na pulsie Dzis spozyje z wielkim namaszczeniem zdrowie Wszystkich klubowiczow, bez wyjatku, zeby nie bylo niedomowien
Pozdro!!!

Ja to ostatnio nawet nie mam czasu usiąść do kompa, rano w budzie, popołudniu śpie, wieczorem wychodze i w nocy śpie, wiec sami widzicie jak jest, a jak nie śpie popołudniu to sie staram uczyć, albo siadam do kompa. A wypowiadać na forum ostatnio nie ma w czym, wszyscy chyba już wszystko wiedzą więc trza będzie poczekac na nowych.

Cytat:
2004-02-19 08:34:48, GDA pisze:
fakt że sie logują (widać to na liście) ale juz nei uczestniczą w dyskusjach tak jak kiedyś

generalnie lista osób wypowiadających sie na forum zmieniła się o 180o, doszło sporo nowych userów i klubowiczów natomiast wielu starych przestało sie wypowiadać - ale nie ma co panikować taka jest natura globalnej sieci www

a ile można pisać o turbinach w OHV

odpowidać na bezsensowne pytania na które odpowiedz bardzo prosta jest w książce serwisowej (napraw ) np Morawskiego - jedna z najleprzych jakie można kupić na rynku do samochodu - jak ktoś ne ma to już zeskanowałem chyba z poł książki... i po sprawie...