Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() polen samara Katowice | 2003-10-22 19:20:13 wczoraj mialem tragiczny wypadek i rozwalilem caly przod samary silnik i skrzynia cofnieta szyba peknieta bo rozwalilem glowa lusterko. nie oplaca mi sie ja naprawiac bo dwa razy przekracza wartosc auta.
uwazajcie jak jezdzicie i nie szalejcie bo mnie ponioslo i przeplacilbym to zyciem, cudem wyszedlem calo. nie wiem co dalej moze jeszcze kiedys bede mial lade ale narazie na to sie nie zanosi, a taka byla fajna i tyle pracy w nia wlozylem. UWAZAJCIE!! |
![]() krycho MEGA ŁADZIARZ Lada 2107 Warszawa | 2003-10-22 20:01:43 Wyrazy wspolczucia! Jak napisal kid, najwazniejsze ze jestes caly. Szkoda troche autka! |
![]() adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2003-10-22 20:03:35 grunt, zes caly....
szczescie w nieszczesciu... wspolczuje straty auta..... |
![]() Góral (M) Loża Szyderców Opel Meriva A Helmond | 2003-10-22 20:04:43 generalnie przykro, ale: auto, rzecz nabyta. dziś jest, jutro go nie ma. najważniesze że zdrówko zostało.
powodzenia Polen |
![]() adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2003-10-22 20:04:59 wspolczuje, grunt, zes caly....
ale uwazajcie ch.lopaki, 2 rozbite auta to za duzo nawet na rok, a co dopiero na jeden dzien.... mysle, ze nikt nie ma mi za zle, ale proponuje polaczyc oba watki o dzisiejszych wypadkach razem, bedzie porzadek... |
![]() krycho MEGA ŁADZIARZ Lada 2107 Warszawa | 2003-10-22 20:07:18 Prymi wspolczuje! Chyba wielkimi krokami zbliza sie zima ![]() Niestety rowniez nie mam najlepszego zdania o kobietach kierowcach (kierownicach ![]() ![]() Mam pytanie do klubowiczow z Wawy, czy wiecie gdzie mozna kupic dobre (i w miare tanie) opony zimowe. Chodzi mi o uzywane! Mam nadzieje,ze bedziesz reperowal swoja Ladna! Pozdrawiam |
![]() Konriii SYMPATYCZNY GOŚĆ mnogo ;) KRAKÓW | 2003-10-22 20:46:58 współczuję Polen ![]() a była taka fajna... ![]() dobrze że ty wyszedłeś z tego cało... |
![]() Konriii SYMPATYCZNY GOŚĆ mnogo ;) KRAKÓW | 2003-10-22 21:25:40 Ładzie żadne tam Land-Rovery nie straszne ![]() ale też szkoda 4eczki ![]() mniejmy nadzieję ze jakos z tego wyjdzie ![]() |
![]() sheriffnt Loża Szyderców Łada 21072/Fiat Temp ... Gdynia | 2003-10-23 10:43:22 Witam
Prymi i Polen , wspołczuję wam, znam ten ból bo też niedawno zaliczyłem dzwona. |
![]() adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2003-10-23 15:53:35 nie lam sie zawczasu. Mnie tez robili szkode calkowita. a zobacz, co z autkiem zrobilem ![]() |
![]() adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2003-10-23 22:23:18 Polen, moja zona bardzo sie zmartwila wiadomoscia o tragicznym zgonie Twojej samary (ktora b. jej sie na zlocie spodobala). Mam Ci przekazac zyczenia szybkiego nadrobienia straty i pocieszyc w bolu, nadmieniajac przede wszystkim, iz dobrze, zes caly wyszedl. |