| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
soop SYMPATYCZNY GOŚĆ PT Cruiser 2.4L Limi ... Białystok | 2004-02-21 18:19:20 Mam taka propozycje do wszystkich Klubowiczow. Moze bysmy stworzyli cos w stylu takiego kompendium z w miare dokladnym opisem napraw, ktore we wlasnym zakresie moglby wykonac uzytkownik. Moglyby to byc opisy z dokumentacja foto lub bez. Mysle ze byloby to przydatne wielu osobom i unikneloby sytuacji, w ktorej ktos po raz setny pyta: jak wymienic to i to... Niby jest wyszukiwarka, ale prawde mowiac znalezc to, co nas interesuje wsrod kilku tysiecy topikow jest naprawde wyzwaniem. Co o tym myslicie? |
Franc SYMPATYCZNY GOŚĆ była 2107, teraz Gol ... Gdańsk | 2004-02-21 18:22:12 Sheriff juz o tym wczesniej pomyslal i pracuje nad tym. |
panoni opel omega A 2,6 zabrze | 2004-02-21 20:09:54 jestem hepi że ktoś to już stara się złożyć w całość i uruchomić powodzenia ,jestem ciekaw jak to bedzie wyglądać PANONI |
sheriffnt Loża Szyderców Łada 21072/Fiat Temp ... Gdynia | 2004-02-21 22:25:52 Witam
mój pomysł się już jakby skrystalizował, i zaczałem nawet pisać stronke na ten temat, na wzór tego co widziałem w bratnim FSOAK, czy na stronie Cytrynki, niestety brak czasu nie pozwala pochwalić już sie konkretami. Myslę na ogólnopolskim zlocie w kwietniu w Borsku, zrobić na zywo taki dział, w formie pogadanki i wymiany pogladów, na temat po pierwsze: jak poradzić sobie z niektórymi awariami w trasie, po drugie: jak zdiagnozować uszkodzenia i czy wczesniej je przewidziec po objawach po trzecie: na co zwracać uwagę kiedy powierzamy autko serwisowi po czwarte: ranking częsci zamiennych, co polecic i jakich nie kupować a po piate: jak miałoby to wszystko wygladać na stronie, by nasi mniej zaawansowani technicznie klubowicze mieli z tego pozytek Oczywiście zapraszam kolegów do wspólpracy i dyskusji na ten temat co powinno się znalezc a tak rozumianym dziale technicznym na naszej stronie, |
![]() AndrzejM ŁADZIARZ Citroen Xsara Picasso Dąbrowa Górnicza | 2004-02-22 09:29:45 tylko przyklasnąć |
misiekns ŁADZIARZ Lada Samara / PF 126p Nowy Sącz | 2004-02-22 16:35:08 No no gdyby cos takiego powstalo to idealna sprawa Bo faktycznie tak po wyszukiwarce to ciezko cos znalezc - z calym szacunkiem dla wyszukiwarki Tylko jedna mala prosba ze strony osoby, ktora Lada jezdzi dopiero od niedawna czyli ode mnie - zeby to wszystko bylo w miare prosto i zrozumiale napisane, bo czasem ktos chce pomoc, ale opisuje to fachowym jezykiem, a jak sie nie wie jakiegos fragmentu to calosc opisu tez na nic Pozdrawiam ! |
-VoDz- SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada 2107 Białystok | 2004-02-22 16:41:15 No właśnie po to chce strzałki ładować będzie wiadomo co ruszamy i jak to ruszyć poprzez kilka fotografii. |