Poszukuje instrukcji obsługi

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Poszukuje instrukcji obsługi do fiata 132 2000, wszystko jedno na jakim nośniku. Może być książka, xero, PDF, zip i inne. Chodzi o wszelkie opisy, zdjęcia, rysunki nie tylko silnika ale całego samochodu.

za wszystkie odpowiedzi z góry dziękuję.

A to co jest na stronie ??? rozumiem iż nie wystarcza ???? książkę wątpię abyś gdziekolwiek znalazł, ja już wysłałem zapotrzebowanie do Włoch (do kuzynki).

Ja mam książkę do Fiata 132 & Argenta (266 stron) - w języku angielskim. Jak chcesz możesz przyjechać do Warszawy i będziemy kserować.

Ja mam instrukcje do 132 w PDF'ie, PL (nawet sobie druknąłęm ). Kiedyś ją ściągnąłem, chyba z PTK, ale teraz nie moge jej nigdzie na necie znaleźć. Ewentualnie mogę wrzucić na swój serwer jakby ktoś chciał zassać.

Cytat:
2004-02-27 18:33:50, FIACIOR pisze:
Ja mam książkę do Fiata 132 & Argenta (266 stron) - w języku angielskim. Jak chcesz możesz przyjechać do Warszawy i będziemy kserować.

Musze sie wreszcie z Tobą jakos zdzwonić...

-----------------
"Nigdy mnie nie zawiódł, nie zdradził ani raz.
To wspaniała jest maszyna, choć ma już ze 40 lat.
Fiacior mój to jest to, kocham go..."

Cytat:
2004-02-27 22:41:16, Race_D pisze:
Ja mam instrukcje do 132 w PDF'ie, PL (...)

Instrukcja to chyba za duże słowo bo "książka" ma 22 strony i są to raczej głównie dane techniczne typu wymiary, materiały eksploatacyjne, momenty dokrecania śrub i takie tam pierdoły. Jednak dla mnie bynajmniej wydaje sie to byc przydatne wiec sobie druknalem i zbindowałem ładnie .

FIACIOR/OLO - planujecie zrobić e-wersje tej publikacji może?

Też szukam instrukcji obsługi do Fiata 132p[w języku polskim],do mojej kolekcji instrukcji .

Cytat:
2004-03-11 22:15:58, Yoshi81 pisze:
Też szukam instrukcji obsługi do Fiata 132p[w języku polskim],do mojej kolekcji instrukcji .

To szukaj...
Jeśli ktoś ma takie rzeczy na stanie to raczej sie ich łatwo nie pozbędzie - ja bym nie oddał. No chyba że ktoś spoza klubu . Zawsze jest szansa...

Liczę na kogoś kto instrukcję trzyma po "jakiś niezanym rzęchu dziadka" i nawet nie wie co to jest 132.
Dałbym takiemu prospekt Volkswagena Golfa i z głowy a ja mam instrukcję .

znam taka osobę, nawet ostatnio przeglądałem 3 egz.
może sie ujawni właściciel tej lektury

to byłem ja Jojo

[ wiadomość edytowana przez: Siostra_ dnia 2004-03-14 20:38:13 ]

Jojo kto to jest??????
A instrukcję oficialnie ogłaszam,że nabędę w rozsąden cenie .

Fiacior a może byłaby możliwość zebyś zeskanował swoją książkę i przeciągną ją ocrem, kopsną do worda i z zipował lub rarem przeciągną. Ktoś by mógł to na ftp wrzucic i wszyscy byli by happy

raczej orginału nie nabędziesz bo to były ksera.
Olo mi pokazywał

Cytat:
2004-03-14 22:49:16, Jojo pisze:
raczej orginału nie nabędziesz bo to były ksera.
Olo mi pokazywał

Kiedyś na jakieś stronce[co tam było pełno częsci do starych aut] widziałem na sprzedasz od 132p i do dziś żałuje,że nie dowiedziałem się czegoś więcej .

Jest wiele osób zainteresowanych tą pozycją więc warto by było się zrzucić na jeden egzemplarz "klubowy" i zamieścić ją na stronie.

W internecie jest na sprzedasz po niemiecku od 132 za 29,99zł.
Linku na razie nie podam,gdyż muszę przemyśleć czy ja sam jej nie nabyć.
Szukałem co prawda po polsku.....