Proszę o pomoc

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
zbliża się termin wyjazdu z warsztatu a ja ciągle szukam tylnego zderzaka. Bez tylnego się raczej nie da jeździć. Co ewentualnie można założyć zamiast ??? od dużego są ale brzydkie ( bez kłów)

do 2103, powinien podejsc z fiata duzego.
Byc moze ze z zastawki- ale on jest deko krotszy o ile mnie pamiec nie myli.
Wydaje mi sie ze kazdy jeden zderzak mozesz wstawic.
Ale tak w ogole, to po co Ci zderzak??? przegladu sie boisz czy wladzy?
JA bede sciagal swoje(2107) ale to za jakis czas- dluzszy czas.

władza swoją drogą. po za tym oświetlenie tablicy rejestracyjnej. ni i zależy mi na wyglądzie klasyka. z przodu mam ładny zderzak to i z tyłu powinienem.

Rogacek, już raz (jakieś miesiąc temu) założyłeś post w tym temacie i pisałem Ci że podejdzie zderzak od DF-a klasyka (po drobnej przeróbce). A jak sie porozglądasz po szrotach to na pewno trafisz na taki.
Andrzej

sorry winetou ale po miesiącu poszukiwań i odwiedzeniu 300,000 szrotów mogę powiedzieć że na dolnym śląsku nie ma zderzaków do klasyka. jestem tak zdesperowany że założę zderzak od zaporożca i przyniosę hańbę klubowi.

Załóz nawet od Żuka jak chcesz, a potem jak znajdziesz taki ktory ci bedzie pasowal to go zdejmiesz i zalozysz. Wybieram sie na szrocik w Gdyni i zerkne czy nic takiego tam nie maja.

Pozdrawiam.

Wyszukiwarka szrotow

Cytat:
2004-02-17 21:53:14, rogacek pisze:
sorry winetou ale po miesiącu poszukiwań i odwiedzeniu 300,000 szrotów mogę powiedzieć że na dolnym śląsku nie ma zderzaków do klasyka. jestem tak zdesperowany że założę zderzak od zaporożca i przyniosę hańbę klubowi.

No to macie kiszkę w tym Wrocławiu. W Krakowie w ubiegłe wakacje widziałem dwa fiaty - klasyki na szrotach (jeden miał całkiem ładne zderzaki z tym że gość krzyczał po 100 za szt), na jesieni koło N. Sącza kupiłem dwa bardzo ładne do swojej Ładnej. Jak będę na wiosnę zmieniał to będę miał jeden lużny (ale w nienajlepszym stanie).
Ale w Gorlicach jest sklep gdzie gość ma jeszcze oryginalne kły do zderzaków 2103.
Andrzej

A nie może być od 2106????
Jeszcze raz napiszę , że jest w ofercie "Skorpiona" (sklep prowadzi sprzedaż wysyłkową). Są tez osobno "kły" do tego zderzaka. Próbowałeś sie tam orientować?

he a w bochni to zderzak fiatoski to nawet w sklepie lezy "nowiutki"

dziś po długich poszukiwaniach udało mi się znaleść zderzak do 2103 z mocowaniami i kłami ale niestety przedni. Stan jest tragiczny, korozja, brak chromu i jednej gumy na jednym z kłów. trudno na razie musi robić za zderzak tylny. nie ma wyjścia. Może ktoś ma taką gumęna kły luźną??

Kurna - jutro ruszam na szroty w Krakowie - w poniedziałek jadę do Wrocławia- jak trafię to Ci przywiozę
Serio
Jesłi chodzi gumy i kły do zderzaków z 2103 to włąsnie andrzejek mówił ,ze są w sklepie w gorlicach - i to nowe - oże by Ci wysłali jakąs paczką???
Andrzej - masz namiary na ten sklep???

chętnie bym zakupił takie kły pod warunkiem że cena nie zabije.