Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
alehar Astra F :) Warszawa | 2004-02-21 20:42:14 Witam
Na razie poruszam sie swietnym Oplem Kadetem, ale juz czas zmienic maszyne, od dawna podgladam TC, rocznik 1998-99, prosze o garsc informacji od tych, ktorzy jezdza TC od jakiegos czasu, wiem juz, ze jest to samochod niezawodny i w miare bogatym wyposazeniem. Prosze o info... Pozdrawiam Alehar@wp.pl |
![]() Pigletto TOYOTA DRIVER V50 Orzesze | 2004-02-21 21:19:05 W tej chwili jest na forum całkiem świeży wątek pt. "Jaką Toyotę" link tutaj polecam rozpocząć od przeczytania tego co tam jest napisane ![]() Co do generacji Corolli która Was interesuje to mój kolega ma takie autko z silnikiem 1.3, założony do tego gaz i nie słyszałem żeby miał z tym autem czy z gazem jakieś problemy. Nie wiem też jak w tych konkretnie Corollkach ale inne miewają problemy z braniem oleju, tylko może to być trochę ciężko sprawdzić przy kupnie. |
![]() carewicz TOYOTA DRIVER Toyota Corolla Warszawa | 2004-02-21 21:24:53 Pron przerabiałem podobną sytuację jak Ty miesiąc temu. Sprzedałem Nexię i kupiłem Corolkę ztego roku. Bardzo dobry wybór (chociaż muszę przyznać, że na Nexie też nie narzekałem). Kupiłem Corolle sedan 1,4 Terra. Ma wszystko czego biały człowiek potrzebuje (oprócz KLIMY), którą chcę dokupić jak będzie na wiosnę promocja.
Jeszcze raz gratuluję. ![]() ![]() |
![]() CarinaGTI TOYOTA DRIVER Yaris & GAZ69 & Hilux wrocław/DTR | 2004-02-21 22:38:34 |
Lookita Corolla sedan Wieluń | 2004-02-22 13:36:05 Np.Corollka 8 ka.Mam taka i nie narzekam.1.4 czy scieslej 1.3 86 km 16v 97 prod.Mialem latwiej-kupilem od goscia pedanta znajo z pracy kolo 60 lat wiec nie szalal.Serwisowal w ASO dbal nie plil w niej wiec....zajrzalem do nie i na nia i ..od lipca jest moja...dorobilem 9 tysiecy km gazu nie zaloze jest fajna ladna dosc szybka..ekonomiczna !!!stabilna..cicha srebrna moja zadbana i lubiana .. ![]() |