MotoNews.pl

[126] tłumik-dylemat

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam wszystkim.Mam dylemat bo nie wiem czy wyjmować siatkę z mojego tłumika,chodzi mi dokładnie o samą końcówke bo tłumik jest stara pucha z dospawaną grubszą rurą i końcówką basową i właśnie w tej jest siatka,chcialem wyjąć może będą lepsze efekty?nie wiem...jak myślicie?

U mnie wyjęcie siatki poprawiło znacznie dzwiek

Jaki wydech, ale powinno być lepiej. Pozdro

I'm back and I say..... kup se super ejector

Wywalaj śmiało-ja bym się nie wachał na Twoim miejscu.. podejrzewam że mowa o wupexie

no właśnie nie mówie o Wupexie, napisalem wczesniej ze ten tłumik jest zwykły ze starą puszką ,obcięta rura przy tłumiku i dospawana grubsza wraz z końcówką basową i w tej koncówce właśnie jest siatka,obecnie ma fajne brzmienie ale może jak wyciągne bedzie lepiej? może jak wyjmę siatke to sie nie bedzie czasami dławił? Sam nie wiem,piszcie co byscie zrobili koledzy! pozdro!!!

Ja bym wywalił ta siatke tak jak mówiłem ja mam wupexa u mnie po wywaleniu siatki dużo lepiej chodził głębszy bas jeśli można tak w malcu odgłos określić

aha,no może będzie lepiej...w tym tygodniu wywale ją i napewno napisze o efektach

Ja se pospawałem tłumik i przy okazji wyregulowałem zapłon .
Jeżdziłem sobie zmieniając biegi przy prędkości obrotowej wału korbowego dochodz ącej do 6500-7000 obr/min(HUK) aż kiedyś przy strzale ogniem w końcówkę poprostu mi ją wyrwało.Teraz Kaszlak śmiesznie plumka