Potrzebuje pomocy mam kierownice i to prawdopodobnie abarth

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Potrzebuje pomocy mam kierownice i to prawdopodobnie abarth fotki dam na gg bo nie mam stronkialbo na meila porsze o pomoc bardzo ważne chce zamonotwać do 127

Ale kurde, w czym masz problem???? Bo nie kumam??

Nie tylko Ty Abdull... moze cos jasniej wyjasnisz o co Ci chodzi?

mam pomysl- skoro masz kierownice i to prawdopodobnie abarth i masz problem to oddaj mi ta kierownice i nie bedziesz mial problemu Dobrze kombinuje?

kosa dobrze kombinujesz:] ale ja mam lepsza kombinacje:]
florek oddaj mi ta kierownice a ja ci jeszcze dam 20zl :
a tak na serio to jaki masz problem??

chlopaki oboje dobrze kombinujecie ale ja dam tyle co PG i jeszcze drugie 20 zl...

o widze chłopaki jesteście asy takiego problemu nie mam co z nia zrobic ale jest na niej takie oznaczeni może wiecieco to znaczy made in italy raid 4 KBA 70025 . a chodzi mi o to że tą kierownice dostałem od gościa i on mnie zapewniał że to 100% abarth a mi sie troszke nie chce wierzyć wiec zgłosiłem sie z prośbą do was

skoro ma oznaczenie raid to z cala pewnoscią jest to kierownica firmy rAid.jezeli bylaby sygnowana przez abartha to z pewnoscia mialaby emblemat bo abarth nie robil no name'ow,wszystkie gadzety od niego byly sygnowane

podeslij mi fotke kiry na maila 502587914@interia.pl[addsig]

Poza tym to nie raid robił kierownice dla Abarth'a tylko MOMO.
A fotkę zawsze możesz bez żadnego problemu wrzucić do profilu =)

Cytat:
2004-03-09 19:10:44, dejta pisze:
chlopaki oboje dobrze kombinujecie ale ja dam tyle co PG i jeszcze drugie 20 zl...

a ja dam tyle co wy i jeszcze dyszke dorzuce
heh

panowie, zamiasta tak tu dywagować kto da więcej przeszukujcie allegro =)
ja ostanio cos takiego znalazłem.
A to jest kiera Abarth'a...

a raczej taka sama jak Abarth
bo na tych nie ma sygnatur ...
czy mowisz o kierach ABA montowanych seryjnie w kitach A112 Abarth
czyli :

Jak dla mnie brakuje trzeciego ramienia, wiec o takową sie bił nie będę. Ale jak autor wątku zapoda fotki swojej do profilu i wpadnie m iw oko to chyba bede w stanie dać dyche wiecej od najwyzszej oferty jaka tu padła

hmm jezli chodzi o kierownice to kiedys nabylem sobie cos takiego:] abarth to to niejest ale MOMO jest na niej. a z tylu laadny napis made in italy niestety do df-a troche jest za mala bo ma tylko 30cm srednicy

ladne cacko.jakbys chcial sprzedac...

Cytat:
bo na tych nie ma sygnatur ...

"się pójdzie do grawera i się wygraweruje" i Abarth będzie =))
Się puści na allegro... "gra się, ma się"...
Żartuję oczywiście =)

Tak myślałem, że to nie jest kier Abarth'a, ale co tam na maluchowskiej kiere kiepsko się jeździ.